Cum arată Caitlyn Jenner, la trei ani de când și-a făcut operația de schimbare de sex

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 12 noiembrie 2019, 15:56
Caitlyn Jenner, tatăl lui Kendall și Kylie Jenner, și-a făcut în ianuarie 2017 o operație de schimbare de sex. Aceasta, care era cunoscut ca Bruce Jenner, a anunțat în anul 2015 că începe tranziția de la bărbat la femeie. 

Au trecut aproape trei ani de când Jenner, acum în vârstă de 70 de ani, a decis că vrea să fie femeie. La scurt timp de când a anunțat că și-a făcut o schimbare de sex, aceasta a publicat o carte de memorii în care a spus că se simte „nu numai minunat, ci și eliberată”.

Eram obosită să ascund tot timpul acel lucru blestemat”, a mai spus tatăl vitreg al surorilor Kardashian.

Acum, aceasta a dezvăluit că va participa la o emisiune celebră în Marea Britanie: „I’m a Celebrity Get Me Out of Here” (Sunt vedetă, scoate-mă de aici). Caitlyn Jenner a mărturisit că participarea la acest show va fi ca o pauză departe de clanul Kardashian. Aceasta a mai participat la versiunea americană a emisiunii, în urmă cu 16 ani, înainte de a deveni femeie.

A fost căsătorit de trei ori – cu Chrystie Crownover (1972-1981), Linda Thompson (1981-1986) şi Kris Kardashian (1991-2015) – şi are şase copii: Burton şi Cassandra cu prima soţie, Brandon şi Sam Brody cu a doua soţie şi top-modelele Kendall şi Kylie cu cea de-a treia soţie. În prezent, Caitlyn Jenner formează un cuplu cu Sophia Hutchins.

Vezi în Galeria FOTO cum arată acum Caitlyn Jenner.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter