Julie Mayaya şi-a mărit familia

De Revista Unica, pe
Julie Mayaya a adoptat o căţeluşă din rasa cane corso, în vârstă de trei  luni, pe care a botezat-o Sasha.

„Îmi doream foarte mult un câine și Mihai, iubitul meu, mi-a făcut o surpriză foarte frumoasă. De puțin timp Sasha a intrat în viața noastră și suntem foarte încântați”, spune artista, care are și responsabilități noi.„Până acum nu aveam un program așa strict, dar, de când o am pe ea, nu numai că mă trezesc dimineața, dar fac și multă mișcare, fie că alerg pe lângă ea sau… după ea”, povestește Julie.

sasha julie mayaya

În plus, îi și gătește destul de mult pentru că, la trei luni, Sasha cântărește deja 14 kilograme și consumă aproximativ un kilogram și jumătate de mâncare pe zi. „Noi în casă îi mai spunem și Recycle Bin”, se amuză Julie, care spune că cea mică ar mânca absolut orice.

Până acum, sasha n-a făcut multe stricăciuni în casă, a ros un cablu, a furat un sandviş şi şosete. „Nu a descoperit încă faptul că pantofii se pot roade și sper să nici nu descopere! Are o tonă de jucării, dar cel mai mult îi place să fure șosete, să se joace cu sticle de plastic, cu frunze și bețe în parc și… cu degetele mele. Cele de picioare sunt cu atât mai interesante noaptea, când dorm“.

sasha julie mayaya

Deși urmează să meargă și la dresaj, Sasha se arată încă de pe acum foarte ascultătoare, în ciuda faptului că are o personalitate puternică. „Are un colț în casă unde a stat când am certat-o o dată și de atunci, dacă face o prostioară, până să îmi dau eu seama, se duce și se așază singură acolo. Și atunci mă prind că s-a întâmplat ceva”, spune Julie Mayaya, care adaugă că de-acum, de-abia aşteaptă să ajungă acasă, unde o aşteaptă Sasha.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter