Jude Law, de nerecunoscut. Actorul are un look complet schimbat

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 august 2020, 12:04
După perioada de izolare din cauza pandemiei de COVID-19, Jude Law a fost surprins de paparazzi în timp ce alerga pe străzile din Londra. Actorul este de nerecunoscut. 

Perioada de carantină impusă de pandemia de COVID-19 nu i-a priit deloc actorului Jude Law. Starul de la Hollywood, surprins de paparazzi când făcea sport pe străzile Londrei, și-a ascuns farmecul masculin sub un look destul de neîngrijit. În imaginile surprinse de reporteri, britanicul, considerat altădată unul dintre cei mai sexy bărbați în viață, este de nerecunoscut.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

Deși are încă un corp atletic, cu barba stufoasă, încărunțită, și părul netuns, Jude Law arată acum mult mai în vârstă decât este de fapt. La o privire mai atentă asupra modului neglijent în care actorul a ales să poarte ținuta sport, acestuia nu prea pare să-i mai pese de imaginea sa.

Jude Law, în vârstă de 47 de ani, este căsătorit din mai 2019 cu Phillipa Coan (33 de ani), de profesie psiholog. Cei doi formează un cuplu din 2015. În luna mai presa internațională a dezvăluit că aceștia sunt pe cale să devină părinți. Chiar dacă celebrul cuplu nu a confirmat zvonurile, se pare că bebelușul a venit deja pe lume.

Citește și: Brandon din Beverly Hills, de nerecunoscut. Cum arată Jason Priestley la 50 de ani

Actorul britanic mai are cinci copii, din relațiile anterioare. În urma căsătorie cu designerul și actrița Sadie Frost, de care a divorțat în 2003, are trei copii: pe Rafferty, de 23 de ani, Iris de 19 și Rudy, în vârstă de 17 ani.

Jude Law mai are încă două fiice: pe Sophia, în vârstă de 10 ani, cu modelul Samantha Burke, și pe Ada, de 5 ani, cu artista Catherine Harding.

Intră în GALERIA FOTO să vezi cum arată acum Jude Law.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter