Jude Law și Phillipa Coan se vor căsători în primăvara acestui an

De Oana Dinu, pe
După o relație de patru ani, actorul britanic Jude Law și iubita sa Phillipa Coan s-au logodit, iar căsătoria va avea loc în luna mai. 

Actorul britanic Jude Law (46 de ani) şi psiholoaga Phillipa Coan (32 de ani) plănuiesc să se căsătorească în primăvara acestui an, într-un castel din Franţa, relatează presa internațională, conform ȘtirileProTv.

Potrivit publicației britanice The Sun, cei doi și-au anunțat deja familia și prietenii, iar naşul de cununie va fi fiul cel mare al actorului, Rafferty Law. Phillipa Coan şi-a afişat inelul de logodnă, decorat cu un diamant uriaş, la un eveniment care a avut loc miercuri, la Londra.

Jude Law a lăsat în urmă trecutul tumultos și și-a găsit liniștea alături de iubita sa, care nu face parte din lumea showbizz-ului. Acesta a fost căsătorit timp de 6 ani cu  actriţa Sadie Frost și au împreună trei copii, Rafferty (22 de ani), Rudy, (16 ani) şi Iris (18 ani).

”Este serios în ceea ce-o privește. Îi place la nebunie că Pillipa este atât de inteligentă, dar și că nu face parte din lumea showbizului. Își dorește cu disperare că această relație să meargă”, declara o sursă pentru publicația DailyMail în 2015.

Din relația cu modelul american Samantha Burke actorul are o fiică în vârstă de 9 ani, Sophia, iar din legătura cu o fostă iubită Catherine Harding, Jude Law mai are o fiică de 3 ani. Între 2004 și 2006, actorul a fost logodit cu actrița Sienna Miller. Cei doi s-au despărțit după ce Law a recunoscut faptul că a avut o aventură cu bona copiilor lui. Au reluat relația în 2009, dar s-au despărțit în 2011, de data asta definitiv.

Jude Law este unul dintre cei mai apreciați actori britanici. Acesta a avut mai multe nominalizări la Oscar, dar și la premiile Tony. A câtigat un premiu BAFTA în 2000, pentru rolul său din filmul „Talentatul domn Ripley”.  În 2006, el a fost considerat în topul primilor zece actori de Hollywood care pot garanta succesului unui film. În 2011 a fost membru al juriului la Festivalul de film de la Cannes.

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter