Jon Bon Jovi şi Bryan Adams au COVID-19. Cum se simt artiștii

De Unica.ro, pe

Jon Bon Jovi şi Bryan Adams, COVID-19 au fost diagnosticați cu COVID-19. Artiștii au fost nevoiți să-și anuleze evenimentele programate.

Jon Bon Jovi şi Bryan Adams se numără printre artiștii care au descoperit că au COVID-19, chiar înainte de evenimentele la care urmau să cânte și pe care au fost nevoiți să le anuleze, potrivit news.ro.

Citește și: Meghan Markle citește povești pentru copii purtând bijuterii de sute de mii de dolari

Ce face Regina Elisabeta a II-a cu hainele după ce le poartă

Serghei Mizil, acuzații dure la adresa Oanei Mizil: „Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea”

Fiica lui Paul Walker, Meadow, s-a căsătorit. A fost condusă la altar de actorul Vin Diesel

Cum se simt Jon Bon Jovi şi Bryan Adams

Jon Bon Jovi a aflat că este infectat cu virusul SARS-CoV-2 chiar înainte de a urca pe scenă la Loews South Beach din Miami, unde urma să se desfășoare un eveniment dedicat fanilor, intitulat „Runaway With JBJ”, și unde spectatorii se adunaseră deja.

Un reprezentant al artistului a declarat că starea lui de sănătate este una bună: „Jon este complet vaccinat şi se simte bine”.

Nici Bryan Adams nu a mai putut participa la ceremonia oficială de introducere în Rock & Roll Hall of Fame a Tinei Turner. Artistul a anunțat chiar înainte de eveniment că are COVID-19 și nu mai poate urca pe scenă.

Acesta ar fi trebuit să interpreteze câteva melodii, printre care și „It’s Only Love”, un duet cu Tina Turner de pe albumul din 1984, ”Reckless”. În locul lui a venit Keith Urban, care a cântat piesa alături de H.E.R.

Ca și în cazul lui Jon Bon Jovi, Bryan Adams era vaccinat cu schema completă. Acesta nu prezintă simptome, după cum a transmis un reprezentant al cântărețului.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter