Cine e cel mai iubit artist român? A început votarea pentru „Fans Like Award” la Media Music Awards!

De PR, pe

Emoţii mari pentru artiştii români! S-a dat startul votului pentru „Fans Like Award” la Media Music Awards!
La Media Music Awards, cea mai importantă gală de premii din România, publicul va avea şansa să voteze pentru doar o singură categorie, „Fans Like Award”. Astfel, până în data de 15 septembrie, cei care iubesc muzica românească îşi pot favoritul votând pe pagina oficială de Facebook, sau direct din aplicaţie.
Competiţia a stârnit deja emoţii printre nominalizaţi, mulţi dintre aceştia îndemnându-şi deja fanii să îi susţină pe reţelele de socializare.
Cine e cel mai iubit artist român? A început votarea pentru „Fans Like Award” la Media Music Awards!
Artiştii intraţi în cursa pentru mult râvnitul premiu sunt Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-R, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob şi Zdub, Celia, Fly Project, Nicole Cherry, Inna, Delia şi Red Blonde.
Media Music Awards va avea loc la Sibiu pe 19 septembrie. În cadrul galei, artişti şi formaţii de top din România vor susţine recitaluri live pe cele două scene din Piaţa Mare a Sibiului în faţa a peste 30.000 de spectatori şi a altor câteva milioane de telespectatori din peste 50 de ţări. Alături de pleiada de artişti în vogă în acest an, la Media Music Awards vor participa şi vedete cunoscute din alte domenii de activitate, ceremonia transformându-se într-un adevărat eveniment monden de amploare.
Invitaţii vor ajunge la ceremonie în automobile hibrid şi vor fi fotografiaţi la panoul oficial păşind, în premieră pentru un astfel de eveniment din România, pe Green Carpet, un covor din iarbă, respectând tenta ecologică a evenimentului.
Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituţia care contorizează apariţiile radio şi TV. Evenimentul reprezintă astfel un adevărat barometru al impactului pe care artiştii şi piesele lansate îl au asupra publicului, cei mai difuzaţi fiind şi cei mai ceruţi de public.
Prin intermediul rapoartelor lunare întocmite de Media Forest se evită orice dubiu privind corectitudinea acordării trofeelor. Media Music Awards este susţinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultură a Municipiului, şi mediatizat de ADPM PR, singura agenţie de Celebrity PR din România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter