Ca la Hollywood! Vedetele noastre afişează crăpături deosebit de îndrăzneţe

De Geo Berciu, pe

Evenimentul Media Music Awards, desfăşurat săptămâna trecută la Sibiu, a fost prilejul cel mai potrivit ca vedetele noastre să arate nu numai că sunt talentate şi frumoase, dar şi deosebit de îndrăzneţe, la fel ca celebrităţile de la Hollywood.

Apariţiile ei provocatoare au fost foarte rare, dar Antonia s-a întrecut pe sine însăşi, la recentul eveniment muzical de la Sibiu, Media Musia Awards. Astfel, însărcinată în luna a cincea, cântăreaţa a îmbrăcat o rochie provocatoare galbenă, cu bretele subţiri şi un decolteu mai mult decât generos. Imaginea sexy a fost completată şi de crăpătura adâncă a ţinutei. Deşi ansamblul a fost deosebit de incitant, ceea ce a atras atenţia a fost tandreţea cu care şi-a ţinut mâna pe burtică atunci când s-a pozat la panou, spre deliciul fanilor şi al fotografilor prezenţi la eveniment.
Ca la Hollywood! Vedetele noastre afişează crăpături deosebit de îndrăzneţe

Raluka şi DJ Sava au plecat acasă cu două trofee Media Music Awards, dar ceea ce a atras atenţia tuturor a fost outfitul cântăreţei. Rochia Ralukăi, semnată Marie Ollie, s-a remarcat printr-un design inedit şi o crăpătură îndrăzneaţă, până aproape de şold. Mai mult, în faţa fotografilor prezenţi la eveniment, a adoptat o poziţie extrem de sexy, asemănătoare cu cea în care s-a lăsat pozată şi Angelina Jolie la Premiile Oscar din 2012.
Ca la Hollywood! Vedetele noastre afişează crăpături deosebit de îndrăzneţe

După ce şi-a pus ambiţia la încercare şi a slăbit spectaculos, fosta concurentă de la „Vocea României”, Oana Radu a fost comparată atât la voce cât și la fizic cu artista internațională Adele. Totuşi, după ce a dat jos aproape 60 de kilograme, artista noastră este în avantaj, iar participarea ei la evenimentul muzical de la Sibiu a atras toate privirile. Rochia bleumarin cu paiete cu un şliţ obraunic a fost extrem de apreciată, iar posesoarea a primit numeraose complimente pentru alegerea îndrăzneaţă făcută şi pentru silueta afişată.
Ca la Hollywood! Vedetele noastre afişează crăpături deosebit de îndrăzneţe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter