Inspiră-te de la vedete pentru un „street style” de efect!

De Geo Berciu, pe

Dacă apariţiile vedetelor pe covorul roşu sunt pregătite în amănunt de către o armată de stilişti, atunci când ies pe stradă, de cele mai multe ori, celebrităţile se lasă îmbrăcate doar de inspiraţia de moment. De la unele dintre ele putem „fura” chiar anumite combinaţii simple, dar de efect, care ne pot transforma în adevărate vedete pe stradă.

Angelina Jolie, cunoscută drept un adevărat fashion icon, nu-şi face prea mari probleme atunci când are de rezolvat diverse treburi prin oraş. Cu o pereche de pantaloni negri skinny şi cu o bluză albă, la care a asortat nişte balerini confortabili, iubita lui Brad Pitt ar putea trece neobservată. Ţinuta banală însă se transformă radical, dacă alegi să porţi o pereche de ochelari tip pilot şi o geantă de pele neagră de calitate.
Inspiră-te de la vedete pentru un "street style" de efect!

Mamă a doi copii, Jessica Alba este o apariţie fresh chiar şi în ţinute simple. Pentru o plimbare alături de micuţii ei în parc, celebra actriţă a ales să poarte un pulover negru şi pantaloni de blugi scurţi combinaţi cu ciorapi negri. Cum însă nu putea să se piardă în mulţime, Jessica a optat pentru o pereche de bocanci de inspiraţie militară, dar şi pentru un delicat lănţişor auriu, care au schimbat total întreaga ţinută.
Inspiră-te de la vedete pentru un "street style" de efect!

Stilul casual pe care Gwen Stefani îl adoptă, nu o să fie niciodată prea casual. Ca şi în acest caz, unde vedeta poartă o pereche de pantaloni skinny, un pulover negru şi un poncho din lână colorat cu o croială asimetrică. Detaliul de extravaganţă constă în alegerea încălţămintei: botinele din catifea cu toc ascuns şi cu inserţii metalice aurii.
Inspiră-te de la vedete pentru un "street style" de efect!
(Sursa foto: Hepta, Facebook, Instagram)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter