Incident la Oscar 2019. Rami Malek a căzut de pe scenă. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 25 februarie 2019, 13:02
Oscar 2019. Pentru Rami Malek seara decernării premiilor Oscar a fost una de-a dreptul specială. După ce actorul a câștigat trofeul Oscar pentru pentru „Cel mai bun actor în rol principal“, datorită interpretării din „Bohemian Rhapsody“, acesta a avut parte de un incident mai puțin plăcut.

Rami Said Malek, în vârstă de 37 de ani, nu a punctat aseară doar un premiu Oscar, ci și o mare căzătură, conform publicației People. La finalul galei Oscar, actorul ar fi căzut de pe scenă și ar fi avut nevoie de ajutorul paramedicilor pentru a se ridica.

Dacă inițial s-a crezut că este vorba de o luxație, după investigații s-a dovedit că nu a avut parte de lovituri serioase, astfel că Rami a putut petrece în continuare.

Rami Malek​ şi Lucy Boynton​

Rami Malek​ şi Lucy Boynton​

Ceea ce a amuzat pe toată lumea în acel moment a fost grija deosebită pe care Rami Malek a avut-o față de statueta Oscar pe care acesta o avea în mână și căreia nu i-a dat drumul în timpul căzăturii încercând să o protejeze chiar mai mult decât pe sine însuși.

Rami Malek​ şi Lucy Boynton​ - cupluri Oscar 2019

Rami Malek a sosit la eveniment însoțit de partenera sa, Lucy Boynton, cea pe care a sărutat-o cu patos în momentul în care numele său s-a auzit pe scenă în calitate de câștigător al categoriei „Cel mai bun actor în rol principal“.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter