Ilie Năstase, despre despărțirea de Ioana: „Îmi văd de treaba mea”

De Unica.ro, pe

Deși totul părea să meargă bine în relația lor, Ioana și Ilie Năstase s-ar fi despărțit din nou. Soția fostul tenismen a dat de înțeles că mariajul ei s-a încheiat printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

Ilie Năstase (75 de ani) și Ioana Simion (45 de ani) s-au căsătorit în 2019. La începutul acestui an, Ioana a declarat că omul de afaceri a agresat-o și i-a cerut divorțul, însă în iunie 2021 s-au împăcat. Recent, în mediul online, Ioana Năstase a dat de înțeles că ar avea din nou probleme în căsnicie.

Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele. Răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!

Am continuat să lupt, crezând și sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în această perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate. Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a scris Ioana Năstase pe contul său de Facebook.

Reacția lui Ilie Năstase la mesajul soției lui, Ioana

Ilie Năstase a avut o primă reacție legată de mesajul soției sale, potrivit Fanatik.

Citește și: Gabriela Firea are COVID-19: „Forma este una ușoară”

Cu cine se iubește Patrizia Paglieri: „Suntem de patru ani împreună”

De ce s-a despărțit Mihaela Bilic de Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu

Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după apariția Anamariei Prodan în emisiunea „La Măruță”

Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun

. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează, trebuie să și răspundă!

Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim, a declarat Ilie Năstase.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter