Heather Locklear a incercat să-și omoare mama

De Mădălina Manole, pe
Heather Locklear, actrița care făcea furori la Hollywood în anii 90 cu rolul din Melrose Place, a ajuns greu de recunoscut. Starea sa psihică și fizică s-au deteriorat considerabil și actrița nu mai păstreză decât amintirea blondei sexy cu ochi albaștri care cucerea lumea cu zâmbetul și talentul său.

Heather Locklear, în vârstă de 56 de ani, a fost internată duminică într-o clinică de psihiatrie după ce a devenit agresivă cu părinții săi. Conform tmz.com, actrița era agitată, iar părinții săi au decis să-i facă o vizită. Într-un exces de furie, aceasta și-a lovit tatăl și a încercat să-și ștranguleze mama, iar apoi a luat pistolul amenințând că se va sinucide. Cea care a chemat Poliția a fost chiar mama sa care nu reușea să o mai stăpânească, iar actrița a fost transportată la spital pentru a fi supusă unei evaluări psihiatrice.

Heather Locklear

Heather Locklear nu este la prima abatere de acest gen, aceasta fiind arestată în februarie după ce și-a molestat logodnicul, pe Chris Heisser. Actrița a fost căsătorită cu Tommy Lee, fostul soț al Pamelei Anderson, și cu Richie Sambora, cel cu care are și o fată, pe Ava Elizabeth, fotomodel, în vârstă de 20 de ani.

Citește și – Anthony Hopkins și fiica sa nu-și vorbesc de 20 de ani. Care este tristul motiv

Citește și – Andra și Cătălin Măruță au dezvăluit detalii inedite din relația lor

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter