Ghicești cine e? Îndrăgitul artist suferea de strabism în copilărie

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 noiembrie 2021, 14:42

Acum este un muzician cunoscut și îndrăgit de publicul din România și este tatăl unui băiețel, pe nume Ștefan, de 7 ani. Chupi (pe umele real Marius Cristian Ciupitu), toboșarul trupei Mandinga, căci despre el este vorba în imaginea de mai sus, suferea de strabism în copilărie și a postat în mediul online o fotografie cu el, de pe vremea când era elev în clasele primare, pentru a le arăta tuturor cât de simpatic era.

„Chupi, cel mai simpatic elev!”, este mesajul scris de Chupi în dreptul imaginii de pe pagina de Facebook a trupei Mandinga. „Nu vă uitaţi la ochi. Aveam atenţie distributivă!” – a adăugat, în glumă artistul.

Chupi este cel mai vechi membru al formației Mandinga.

Ghicești cine e? Îndrăgitul artist suferea de strabism în copilărie

De mai bine de 17 ani, Chupi trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenera lui de viață, Cristina. În viața lor, în vara anului 2014, a apărut un băiețel ce poartă numele de Ștefan.

„Sunt foarte emoţionat, iar familiile noastre şi mai şi. A început imediat să sune telefonul şi toată lumea plângea de bucurie. Sunt foarte fericit! Cristina se simte foarte bine, iar cel mic e tare gălăgios”, declara artistul, la scurt timp după ce a devenit tătic.

Citeşte şi: Linda Gray, celebra”Sue Ellen” din Dallas, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Cum arată la 81 de ani

Citeşte şi: Eurovision 2012: Chupi de la Mandinga a intrat pe scenă în paşi de Moonwalk

Citeşte şi: Lidia Buble, probleme cu oamenii legii după ce a fost oprită în trafic. Ce a pățit artista

Citeşte şi: Donald Tump, despre Alec Baldwin, după tragedia de la filmări: „E ceva în neregulă cu el. L-am urmărit. E un nebun!”

Trupa Mandinga, de muzică jazz latin, salsa, merengue, latino și cumbia, s-a format în anul 2002. Formația a câștigat Selecția Națională 2012 cu piesa „Zaleilah”, cu 22 de puncte și a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2012, fiind clasată pe locul 12.

La începutul lui 2016, solista trupei, Elena Ionescu a părăsit formația, iar pe 14 martie 2016, Barbara Isasi a devenit noua membră a formație. Au urmat apoi piese în limba engleză și în spaniolă, iar muzica a început să se apropie de stilul Pop și R&B cu influențe latino.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter