Ghiceşte vedeta: Cine poartă pe fund numele lui Obama?

De Adina Radu, pe

Această actriţă focoasă de origine sud americană a fost o înfocată susţinătoare a lui Barack Obama în campania prezidenţială de anul trecut.
Poartă numele preşedintelui până şi pe fund! Eva Longoria, căci despre ea este vorba, s-a implicat intens în campania prezidenţială de anul trecut, fiind unul din susţinătorii cei mai înfocaţi ai lui Oabama.
„A fost o onoare să-l cunosc. Sunt un mare suporter al lui Obama, indiferent prin ce a trecut în ultimii ani. Susţin cauzele sud americanilor, iar Obama ne-a ascultat mereu, a legat coaliţii şi ne-a ajutat în schimbările pe care ni le dorim”, a spus Eva Longoria despre colaborarea ei cu Barack Obama.
Nu este singura vedetă care s-a implicat în campanie şi care a purtat haine cu numele lui Obama. Însă este prima care poartă numele preşedintelui pe fund. Nu ştim dacă mesajul „Behind Obama” de pe pantalonii Evei i-au făcut pe fanii ei să voteze cu el, dar cu siguranţă a atras mulţi fotografi.
Aşa s-a întâmplat şi ieri, când Eva Longoria se îndrepta către platoul de filmare, după o noapte petrecută cu fostul – sau actualul? – iubit Eduardo Cruz.
Eva Longoria, însărcinată? Vezi pozele cu burtica!
eva longoria
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter