Gestul scandalos al lui Donald Trump, după ce a fost corectat de o femeie astronaut

De Unica.ro, pe
Președintele american Donald Trump este acuzat că i-a făcut, discret, semne obscene unei femei astronaut care a corectat o informație oferită de el în cursul unei discuții. De altfel, nu este prima data când Trump se răzbună prin acest gest pe un interlocutor care l-a supărat cu ceva. 

În cursul unei discuții cu astronauții Jessica Meir și Christina Koch, care a avut loc vinerea trecută, Donald Trump a spus că aceste ar fi primele femei care pășesc în afara Stației Spațiale Internaționale: ”Sunteți niște persoane incredibile. Ele sunt primele femei care pășesc în afara Stației Spațiale pentru a face reparații la exterior.”

De fapt, prima femeie a ieșit în spațiu, protejată doar de costumul de astronaut, în anul 1984. De atunci, alte 14 femei au făcut același lucru. Intrată în discuție prin satelit de la bordul Stației Spațiale, Jessica Meir l-a corectat cât se poate de politicos pe președintele american. ”Nu vrem să ne asumăm merite care nu ne aparțin. Au fost înaintea noastră multe alte femei astronaut care au ieșit în spațiu.”

Imediat după această replică, Trump s-a uitat supărat într-o parte, apoi și-a folosit degetul mijlociu de la mâna dreaptă pentru a-și aranja părul.

Gestul lui a stârnit reacții furibunde din parte americanilor, pe rețelele sociale: ”Este de o prostie crasă”, ”Un astfel de comportament este specific adolescenților. Uitați-vă cum zâmbește încântat imediat după ce face gestul. Se vede că s-a simțit bine, că s-a răzbunat.” ”A fost, în mod clar, un gest intenționat. Cum îndrăznește să se poarte așa cu aceste femei care sunt mult mai bune decât va fi el vreodată?” – acestea sunt doar câteva din reacțiile americanilor după ce au văzut clipul video.

”Acesta este respectul arătat de un președinte unui astronaut NASA – un gest copilăresc, stupid – pentru că ea l-a corectat un pic…”, a mai spus un comentator.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter