Fosta soție a rapperului Eminem a încercat să se sinucidă

De Unica.ro, pe

Kimberly Scott (46 de ani), fosta soție a rapperului Eminem (48 de ani) a încercat să se sinucidă. Kimberly a fost internată în stare gravă la spital, după ce, la sfârșitul lunii iulie, a încercat să-și pună capăt zilelor. Femeia a fost găsită de medici și polițiști în locuința sa cu multiple tăieturi la picioare și a fost spitalizată de urgență. Inițial, fosta soție a lui Eminem s-a opus internării în spital, având un comportament agresiv față de cei care încercau să-i acorde primul ajutor, notează presa străină.

Citeşte şi: Fiica lui Eminem a devenit o tânără sexy. Hailie a împlinit 23 de ani

Acum Kimberly a fost externată și se află la domiciliul ei. Femeia a mai încercat să se sinucidă în 2000, după ce l-a auzit pe Eminem interpretând piesa “Kim”. Kimberly are probleme cu legea, fiind arestată de mai multe ori pentru conducerea mașinii fără permis și posesie de droguri. În plus, Kimberly s-a luptat multă vreme și cu depresia după ce și-a perdut sora într-un accident de mașină.

Citeşte şi: Eminem, terifiat că Mariah Carey va dezvălui ce au făcut în dormitor

Eminem și Kimberly s-au cunoscut la o petrecere, pe când rapperul avea 15 ani și ea 13 ani. Cei doi s-au căsătorit în 1999, dar au divorțat doi ani mai târziu. În 2006, ș-au recăsătorit, însă trei luni mai târziu au semnat din nou actele de divorț.

Eminem și Kimberly au împreună o fiică biologică, pe Hailie, în vârstă de 25 de ani. Eminem a adoptat-o și pe Whitney, fiica lui Kim dintr-o altă relație. După moartea surorii sale, Kim și Eminem au adoptat-o și pe Alana, fiica lui Dawn.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter