Cuplul momentului: Eminem și Nicki Minaj sunt împreună

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 04 iunie 2018, 17:06
După ce Nicki Minaj a lăsat să se înțeleagă, printr-un mesaj postat pe Twitter, că are o relație cu Eminem, iată că a venit și confirmarea celebrului artist.

Eminem, cel mai apreciat rapper al tuturor timpurilor, în vârstă de 45 de ani, a elucidat misterul relației cu Nicki Minaj, în timpul unui concert pe care l-a susținut la festivalul Governors Ball din New York. Cu toate că artistul a folosit un joc de cuvinte care lasă loc interpretărilor, mesajul a fost edstul de clar: “Vă voi spune ceva despre Nicki ce nici ea nu știe. Suntem împreună. Asta-i tot ce am vrut să spun. Vă mulțumesc că m-ați lăsat să-mi iau asta de pe suflet” – au fost cuvintele adresate de Eminem mulțimii de fani.

Cu toate acestea, presa internațională continuă să sugereze că este vorba de o glumă, începută de Nicki Minaj, pe numele său real Onika Tanya Maraj, în vârstă de 35 de ani, și continuată de Eminem. Pe de altă parte, bruneta, una dintre artistele care fac istorie în muzica hip hop, a sugerat relația cu Eminem și printr-un vers al piesei Big Bank, compusă și cântată împreună cu rapperul YG.

Citește și – Fostul soț al lui Meghan Markle s-a logodit. Cum arată viitoarea sa soție

Citește și – Tom Jones are un fiu secret care cântă pe străzi pentru a-și câștiga existența

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter