Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj impresionant la 40 de zile de la moartea artistului

De Unica.ro, pe

La 40 de zile de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al artistului, a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. Tânărul cântăreț de muzică populară s-a arătat devastat de pierderea mentorului său.

Petrică Mîțu Stoian nu a avut copii, dar a devenit tată spiritual pentru Alin Gabriel Matei. Artistul l-a îndrăgit și l-a susținut necondiționat în cariera sa pe tânărul cântăreț, iar legătura dintre ei a fost una foarte strânsă.

Citește și: De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

Cosmin Seleși s-a mutat la Pro TV, după 10 ani la Antena 1

De ce l-a înșelat Vica Blochina pe Victor Pițurcă, deși spune că este „singurul bărbat pe care l-a iubit”

Cătălin Scărlătescu are planuri mari cu Doina Teodoru. Ce-și dorește celebrul chef

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj impresionant la 40 de zile de la moartea artistului

La 40 de zile de când s-a stins din viață îndrăgitul artist, fiul lui de suflet a transmis un mesaj sfâșietor. Tânărul a dezvăluit că nici acum nu a reușit să treacă peste durerea pierderii mentorului său și uneori se simte debusolat în absența celui care i-a fost ca un tată.

Maestre, sufletul Dvs bun și cald s-a ridicat la ceruri acum 2 zile (40 de zile pe 15 Decembrie) și m-am gândit să vă scriu un mesaj: Nene, dacă v-ați întoarce măcar o oră, aș avea multe să vă spun. Mi-e dor de Dvs și îmi este greu să accept… am momente de rătăcire, momente în care nu știu ce să fac, cum să fac, momente în care am nevoie de sfatul Dvs….”, a transmis Alin Gabriel Matei pe pagina lui de Facebook.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în data de 6 octombrie 2021, din cauza unor complicații post-COVID. După decesul artistului a fost dechis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Se pare că solistul de muzică populară ar fi murit din cauza șocului cauzat de tratamentul cu oxigen efectuat la o clinică Caraș-Severin.  

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter