Exclusiv. Matteo încoronat rege în China! De ce este atât de iubit artistul în Asia

De Unica.ro, pe

Matteo este un artist foarte iubit în China! Publicul de acolo pur și simplu îl idolatrizează…

Citește și: Cum arată Silvia Dumitrescu la 58 de ani. Puțini știu drama prin care a trecut artista.

Matteo a susținut în ultimele luni câteva showuri în China, iar coregrafia piesei „Panama“ a cucerit străzile, cluburile și vlogurile. Publicul de acolo a fost încântat de energia fiecărei apariții a lui. Acum, artistul a anunțat că va face parte din unul dintre cele mai importante showuri din China – Shandong Satellite TV Spring Festival Gala.

Single-ul „Panama“, lansat în 2013, a devenit un fenomen în Asia în 2017-2018. A strâns până acum peste 66 milioane de vizualizări doar pe canalul MediaPro Music – 60 milioane dintre ele adunate în doar șase luni. Fanii din Thailanda, Laos etc au realizat mii de coregrafii speciale pe ritmurile acestui hit!

Urmărește aici câteva dintre coregrafiile de succes postate pe internet de fanii „regelui“ Matteo:



Hitul „Panama“ se aude peste tot, iar Matteo a început turneul de promovare din Asia cu o scurtă vacanță acolo, unde a fost surprins să observe întregul fenomen, a cântat și a dansat cu localnicii celebrul dans #panamadance. Tot acolo, artistul a devenit „king“, un apelativ binemeritat, după asaltul cu care a luat teritoriul, iar fanii l-au tratat ca pe un adevărat rege.

Artistul a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards și a câștigat premiul Best Overseas Artist.

„Panama“ – una dintre cele mai căutate piese în Asia; pe primele locuri în topul Shazam din China (primul loc săptămâni la rând în China și Thailanda. Primele poziții și în Laos, Taiwan, Indonezia, Malaysia etc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter