Doliu în familia Clejanilor. Tatăl Vioricăi a murit

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 02 aprilie 2021, 13:21

Doliu în familia Clejanilor. Tatăl celebrei interprete de muzică lăutărească și de petrecere, Viorica de la Clejani, a încetat din viață.

Anunțul a fost făcut prin câteva mesaje postate în mediul online de Viorica și de fiul cel mic al acesteia și al lui Ioniță de la Clejani, Fulgy.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, tatăl meu frumos și bun”, este mesajul postat de Viorica de la Clejani pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu tatăl său alături de un înger.

 

Fanii Vioricăi au reacționat pe loc și i-au transmis artistei diverse mesaje de condoleanțe:

„Ce om, ce suflet, Dumnezeu să-l odihnească în pace pe nașul mamei mele,un om cu un caracter unic și cel mai mare suflet”,  „Sincere condoleanțe!”, „Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în liniște și pace!!!”, „Sincere Condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace”,  „Dumnezeu să îl odihnească în pace pe nea bebe …😥😥😥”,  „Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Citeşte şi: Nelu Ploieșteanu avea testamentul făcut. Cui îi va lăsa averea lui

Citeşte şi: Marius Elisei, într-o nouă relație după divorțul de Oana Roman

Citeşte şi: Ingredientul-minune folosit de Nadine pentru dinţi albi

Citeşte şi: Ruby, mesaj disperat pe rețelele sociale: „Nu mai pot!” Ce s-a întâmplat cu artista

La rândul său, fiul cântăreței, Fulgy a postat următorul mesaj: „Am un anunț trist de făcut. Tatăl mamei mele a decedat în această seară. Sper să înțelegeți această situație delicată prin care trecem”. Până acum, nici Vioirica de la Clejani și nici Fulgy nu au oferit detalii despre cauza morții bărbatului.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter