Doinița Oancea, despre fostele relații: „Am plâns și n-am plâns”

De Unica.ro, pe

Invitată în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, Doinița Oancea a vorbit despre fostele sale relații. Actrița nu a vrut să dezvăluie dacă formează sau nu un cuplu în prezent. În aprilie 2021, Doinița a dezvăluit că ea și fostul iubit, Adrian Călin, s-au despărțit, după 5 ani și jumătate de relație și aproape 2 de logodnă.

Doinița Oancea, despre fostele relații: „Am plâns și n-am plâns”

„Am plâns și n-am plâns (n.red.: în general, după despărțiri). De cele mai multe ori, m-am despărțit în termeni foarte buni de 99% dintre partenerii mei. Se înțelege… (n.red.: referirea la fostul iubit, Ionuț Ghenu). Chiar dacă acel 1% a fost o situație total neplăcută pentru mine, am vrut neapărat să înțeleg ce mă doare, ce mi-a provocat acea durere”, a explicat actrița.

Doinița Oancea și Ionuț Ghenu au format un cuplu timp de 4 ani și jumătate. După despărțirea de actriță, Ionuț a devenit iubitul Lorei, atunci una dintre prietenele Doiniței. Lora și Ionuț sunt împreună din anul 2014, iar în 2016 s-au logodit.

„În cele 99% din cazuri am luat decizia de comun acord. În acel 1% am înțeles de ce am suferit, pe motiv de trădare. Trădarea se simte altfel decât despărțirea propriu-zisă. (…) Fiecare are niște traume sau lucruri care l-au rănit foarte mult în copilărie, de acolo vin toate. Există acea chestie care ți se întâmplă și ți se pare că este sfârșitul”, a mai declarat Doinița Oancea, la „Vorbește Lumea”

„Am înțeles tot timpul (n.red.: de ce s-au încheiat relațiile sale). Citesc foarte mult pe zona de psihologie, pentru că sunt pasionată. (…) Îmi reproșez, poate, faptul că nu am dat suficientă atenție relației (n.red.: în trecut). Am crezut că va merge de la sine. E important ca ambii [parteneri] să facă lucruri pentru relație. Trebuie să muncim puțin. (…) Eram foarte vulcanică și mai sunt. Sunt un pic mai atentă la ce vrea să-mi transmită omul, și în relațiile de prietenie, și în cele de familie”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Actrița Doinița Oancea a pierdut două persoane dragi la interval de 43 de zile

Doinița Oancea, despre Lora și Ionuț Ghenu: „Nu am nimic personal cu niciunul dintre ei”

Doinița Oancea iubește din nou! Prima imagine cu actrița și cu noul ei iubit

În podcastul „Acasă la Măruță”, Lora a explicat versiunea ei privind relația cu Ionuț Ghenu. În 2014, solista a fost acuzată că l-a „furat” pe Ionuț de la „cea mai bună prietenă”, respectiv Doinița. „Nu era prietena mea. Eu am vrut să fim prietene. (…) Am fost amică, am fost prietenoasă, mi-am dorit să fiu prietenă, dar nu poți să obligi pe cineva să te placă, punct. (…) Nu exista absolut nimic (n.red.: între Lora și Ionuț, când el și Doinița erau un cuplu)”, a declarat Lora atunci.

„Da, bineînțeles (n.red.: că vrea să se căsătorească). Cred într-o relație între doi oameni care pot fi împreună până la sfârșitul vieții, dacă lucrează la asta. Nu (n.red.: îi este teamă de căsătorie)”, a mai spus Doinița Oancea, la „Vorbește Lumea”.

Doinița Oancea regretă că nu a devenit mamă până acum

„Mă văd și mamă. Apropo de asta, eu sunt mama a foarte mulți copii, pentru că mi-am deschis o școală de actorie. Pe 27 februarie 2022 aniversează un an”, a mai dezvăluit. Actrița regretă că nu a devenit mamă până acum.

„De când mă știu, stau și mă gândesc ce regret am, dacă am vreunul… n-am. Dar, încep să resimt. Peste o lună de zile fac 39 de ani. Mi se pare că aș fi putut să am și eu un prichindel pe lângă mine. Mă gândesc la treaba asta. Ăsta e regretul”, a explicat Doinița Oancea, potrivit WOWbiz.

„Eu tot timpul am zis că, dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta, dar cred că nici eu nu am acordat suficient de multă importanță. Adică am lăsat lucrurile cumva «lasă că merge, lasă că o să fie, vine, se întâmplă când trebuie», nu știu ce. Probabil a fost prea mult focus pe ceea ce făceam eu și mai puțin pe «hai să întemeiem»”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter