Care este unicul regret al Doiniței Oancea: „Nu am acordat suficient de multă importanță”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 februarie 2022, 15:38

Doinița Oancea (39 de ani) a dezvăluit recent care este unicul ei regret. În aprilie 2021, actrița a anunțat că s-a despărțit de logodnicul ei, Adrian Călin, după o relație de 5 ani și jumătate și o logodnă de aproape 2.

Care este unicul regret al Doiniței Oancea: „Nu am acordat suficient de multă importanță”

„Drumurile noastre s-au separat după cinci ani și jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă, trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire”, spunea Doinița Oancea la Antena Stars, în aprilie 2021.

„Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult. În cinci ani și jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că, la un moment dat, evoluăm diferit. Eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închisă, este introvertit”, a mai spus atunci, potrivit Spynews.

„Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis, ce mă așteaptă? Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a încheiat atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Actrița Doinița Oancea a pierdut două persoane dragi la interval de 43 de zile

Doinița Oancea, despre Lora și Ionuț Ghenu: „Nu am nimic personal cu niciunul dintre ei”

Doinița Oancea iubește din nou! Prima imagine cu actrița și cu noul ei iubit

În iulie 2021, Doinița a publicat în mediul online o imagine alături de un nou partener. În fotografie, atât Doinița, cât și noul ei partener își țin mâna unul pe coapsa celuilalt. În prezent nu este clar dacă cei doi încă formează un cuplu.

„De când mă știu, stau și mă gândesc ce regret am, dacă am vreunul… n-am. Dar, încep să resimt, și anume faptul că peste o lună de zile fac 39 de ani. Mi se pare că aș fi putut să am și eu un prichindel pe lângă mine. Mă gândesc la treaba asta. Ăsta e regretul”, a explicat Doinița Oancea, potrivit WOWbiz.

„Eu tot timpul am zis că, dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta, dar cred că nici eu nu am acordat suficient de multă importanță. Adică am lăsat lucrurile cumva «lasă că merge, lasă că o să fie, vine, se întâmplă când trebuie», nu știu ce. Probabil a fost prea mult focus pe ceea ce făceam eu și mai puțin pe «hai să întemeiem»”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter