Dj Avicii: Mesaj oficial al familiei legat de înmormântare

De Oana Dinu, pe
Familia lui Dj Avicii a stabilit detaliile legate de înmormântarea acestuia. Cum se va desfășura ceremonia și cine va fi prezent.

Dj Avicii, pe numele real Tim Bergling, a murit în urmă cu o lună, la doar 28 de ani, în timp ce era în vacanță în Muscat, capitala Omanului. Misterul morții lui a fost elucidat după ce familia a transmis un comunicat de presă prin care a lăsat să se înțeleagă că a fost vorba de o sinucidere.

Starul suedez va fi înmormântat în cadrul unei ceremonii private, conform mirror.co.uk. „Au existat multe întrebări legate de aranjamentele funerare pentru Tim Bergling, cunoscut de fanii muzicii drept Avicii. Familia Bergling a confirmat acum că înmormântarea va fi privată, în prezența oamenilor care au fost cei mai apropiați de Tim. Ei roagă presa să respecte asta. Nu există nicio altă informație adițională,” se anunță într-un comunicat.

Era cunoscut faptul că producătorul muzical și Dj-ul Avicii avea probleme de sănătate, motiv pentru care în 2016 și-a anunțat retragerea din activitatea concertistică. Pe lângă acestea, artistul a mărturisit că se confrunta adesea cu stări depresive și de anxietate din cauza celebrității lui. El a recunoscut și faptul că avea probleme cu dependența de alcool.

Citește și:

O femeie acuză un celebru cântăreț american că a infectat-o cu o boală venerică

Katy Perry a criticat rochia de mireasă purtată de Meghan Markle

Sursă foto: hepta.ro

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter