Un DJ despre publicul Untold: “Te uiți la mulțimea din fața ta și-ți pierzi mințile. E o mulțime uriașă! Vreau să revin”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 03 februarie 2020, 14:27
E o perioadă bună pentru Nicky Romero și fanii săi! DJ-ul care va ajunge în această vară în Mainstage-ul festivalului Neversea, și-a lansat cea mai nouă producție, ''I See", care va fi inclusă în viitorul EP intitulat "Redefine".

Apărut cu label-ul său Protocol Recordings, ”I See” oferă ce e mai bun din sound-ul lui Romero, olandezul fiind inspirat de David Guetta și Toby Green: sound progressive melodios, synth-uri si un vocal perfect. 

E o piesă care pare a fi destinată marilor festivaluri, „I See” fiind una dintre piesele pe care olandezul o va include în live set-ul din 2020 de la Neversea. 

Imediat după set-ul live din Mainstage-ul UNTOLD 2019, olandezul a declarat:

„Este incredibil. E atât de mare… o sa sune ciudat pentru mulți, dar e ca și cum ai pune muzica într-un spațiu mic, cu câteva monitoare… după care te trezești! Te uiți la mulțimea din fața ta și-ți pierzi mințile. E o mulțime uriașă!!! Acest lucru se întâmplă pentru că ai sentimentul de atmosferă intima dar când se aprind luminile realizezi că te afli pe o arena plină de festivalieri. Este impresionant și totul este organizat perfect. Pot să spun un lucru: vreau să revin la UNTOLD.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter