Dieta cu oţet de mere le-a ajutat să slăbească pe Heidi Klum şi Fergie

De Geo Berciu, pe Ultimul update Joi, 17 octombrie 2019, 13:47

Pentru a slăbi, femeile nu se dau în lături de la a încerca tot felul de diete mai puţin obişnuite, iar unele, uimitor, chiar dau rezultate. Este cazul şi dietei bazată pe oţetul din cidru.

Heidi Klum şi Fergie sunt două dintre vedetele de la Hollywood care au încercat dieta şi s-au declarat încântate de rezultatele curei de slăbire, care este una dintre cele mai simple din lume.
Dieta cu oţet de mere le-a ajutat să slăbească pe Heidi Klum şi Fergie

Datorită nutrienţilor, enzimelor şi a acizilor organici pe care îi conţine, dar şi a capacităţii sale de a regla nivelul de zahăr din sânge, oţetul din cidru de mere reduce pofta de mâncare. În plus, el are efect diuretic, facilitând eliminarea lichidelor. O dietă alimentară sănătoasă, bazată pe legume şi fructe, ţinută în paralel cu un tratament pe bază de cidru reprezintă o variantă de detoxifiere foarte eficientă. Evident, această detoxifiere grăbeşte procesul de pierdere a kilogramelor în plus.

Citeste si: Ce ar trebui să aibă un sportiv pentru a ajunge de nota 10 in viziunea Elisabetei Lipa?

Dieta cu oţet de mere le-a ajutat să slăbească pe Heidi Klum şi Fergie

În ce constă dieta cu oţet din cidru

Pentru a pierde din greutate, se recomandă consumarea cu 30 de minute înainte de masă a două linguri de oţet de cidru de mere amestecat în 0,250 litri apă sau ceai. Atenţie însă, remediul acesta nu ţine loc de dietă. Regimul alimentar corespunzător trebuie, de asemenea, urmat. Dacă te hotarăşti să urmezi o dietă în care să incluzi şi acest remediu, cel mai bine ar fi să te adresezi unui medic nutriţionist. O dietă personalizată şi recomandările de rigoare sunt cele mai sigure şi vor da rezultatele pe care le doreşti.
Dieta cu oţet de mere le-a ajutat să slăbească pe Heidi Klum şi Fergie

Cum prepari în casă oţetul de cidru

Dacă preferi să prepari în casă oteţul de mere în loc să îl cumperi, ai la îndemână o reţetă foarte simplă. Ia câteva mere pe care trebuie să le speli bine, să le cureţi de coajă şi să le bagi în storcătorul de fructe. Cu ajutorul unei bucăţi de tifon strecoară sucul pe care îl vei amesteca ulterior cu 140 de grame de miere şi un pahar cu drojdie de vin (la 1 litru de suc de mere). Borcanul în care ai amestecat ingredientele se acoperă cu o bucată de tifon şi se ţine la întuneric 60 de zie pentru a fermenta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter