Dieta de slăbit recomandată Teo Trandafir, pe bază de pepene galben

De Simona Josan, pe Ultimul update Luni, 03 august 2020, 13:29

Teo Trandafir a slăbit enorm în ultimul timp, datorită unor diete pe care le-a urmat cu stricteţe. Rezultatele spectaculoase o recomandă, aşa că vedeta a postat pe site-ul ei o reţetă de slăbit pe bază de pepene galben care te scapă de kilograme în 7 zile.

Cum s-a schimbat alimentația lui Teo Trandafir

Cândva se număra printre vedetele cu greutate, însă în ultimii ani Teo Trandafir a pierdut atâtea kilograme, că le-a uitat numărul, și parcă nu se oprește din slăbit. Este adevărat, operația de micșorare a stomacului, pe care a suferit-o în 2013, a ajutat-o să devină semnificativ mai suplă, însă și dietele pe care le-a urmat după procedură și-au spus cuvântul, făcând-o pe simpatica prezentatoare să arate ca trasă prin inel.

 

Posted by Teo Trandafir on Saturday, August 15, 2015

După operația de micșorare a stomacului, stilul de viață i s-a schimbat radical, fiind nevoită să mănânce extrem de puțin. Vedeta declara la un moment dat că, în urma intervenție mâncarea ei într-o singură zi încape… într-o cană.

De asemenea, tot ca recomandare postoperatorie de la medic, Teo trebuie să bea doi litri de apă pe zi și este extrem de atentă la tot ceea ce mănâncă. Recomandare pe care prezentatoarea o face și pe blogul personal, unde zilnic le oferă doamnelor și domnișoarelor care au probleme cu greutatea sfaturi și rețete pentru a pierde kilogramele în plus.

Cum se ține dieta cu pepene galben

Iată un regim de slăbit pe bază de pepene galben, în urma căruia poți slăbi 7 kilograme în două săptămâni, fără să te înfometezi.

Prima etapă

Pentru primele două zile ale dietei trebuie să mănânci:

  • la micul dejun o cană de iaurt peste care să adaugi trei linguri de tărâţe de ovăz.
  • La gustare sunt recomandate două felii de pepene galben
  • la prânz consumi unul din aceste două tipuri de carne: piept de pui sau pește slab, cu salată de legume proaspete, fără ulei.
  • Gustarea de după prânz va consta într-o salată de fructe cu banană tăiată felii, o linguriță de semințe de cânepă, o linguriță de semințe de dovleac şi o linguriță de miere.
  • La cină ai libertatea să mănânci cât pepene galben doreşti.

A doua etapă

În cea de-a doua etapă, care se întinde pe parcursul a trei zile, consumi:

  • la micul dejun două felii de brânză slabă cu 2 castraveți și o roșie
  • la gustare, vei mânca 2 felii de pepene galben.
  • La prânz, un bol de corbă la prânz, urmat de o nouă gustare, formată din 2 felii de pepene galben.
  • Cina va fi mai frugală: o cană de iaurt cu fulgi de porumb, peste care adaugi două lingurițe de semințe de in.

Pepenele galben va fi vedeta următoarelor două zile. Vei mânca doar acest fruct, menit să detoxifice  organismul în acest interval. Conform site-ului teotrandafir.com, „este posibil să ai amețeli, grețuri sau să te simți foarte obosită. Aceste manifestări sunt normale în orice cură de detoxifiere, așa ca nu trebuie să te împacientezi”.

Această dietă va fi repetată încă 7 zile.

Ce spune Teo despre operația de micșorare a stomacului

Teo Trandafir a slăbit enorm din 2013, când a făcut operaţia de micşorare a stomacului, până în prezent şi continuă să arate tot mai bine. Vedeta a recurs şi la operaţii estetice, pentru a scăpa de excesul de piele rămasă după lupta cu kilogramele şi a mărturisit că şi-a făcut intervenţiile din nevoie şi nu de  moft.

“După ce mi-am tăiat stomacul şi am reuşit să dau jos atâtea kilograme, este momentul acum pentru o intervenţie la muşchii abdominali! E o operaţie de hernie hiatală de care îmi este frică de mor, dar, pe de alta partă, sunt conştientă că altfel nu se poate, iar cu cât las timpul să treacă, situaţia se agravează!”, mărturisea Teo anul trecut, la o emisiune de la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter