Află cum poți deveni matinal de la Ela Crăciun

De Unica.ro, pe

Pentru mulți dintre noi trezitul de dimineață pare o corvoadă.
Alarma ceasului care sună câteodată și înainte de răsăritul soarelui poate fi un stres în sine dacă noi permitem acest lucru. Prezentatoarea știrilor matinale din weekend de la Antena 3 a învățat cu mult timp în urmă să fie disciplinată și să nu se abată de la programul său indiferent de scuză.

Programul știristei este unul foarte strict în weekend. Se trezește la 3 dimineața și în 30 de minute este pe drum spre redacție. ”Am învățat să fiu matinală, iar pentru mine acest lucru a devenit o rutină. Imediat ce a sunat alarma telefonului, mă trezesc și încep pregătirile pentru a pleca spre redacție. Nu tărăgănez, nu amân, nu caut scuze. De cu seară citesc știrile online, de altfel îmi păstrez acest obicei zilnic- încep și închei ziua cu știri, astfel că sunt mereu conectată la informație. În drum spre redacție deja sunt concentrată pe jurnalele pe care le voi prezenta”, a declarat știrista.

De altfel, secretul este transformarea acestui obicei într-o rutină. ”Și în timpul săptămânii păstrez obiceiul de a mă trezi dimineață. Nu dorm mai mult de ora șapte. Și acest lucru este mai ușor și pentru că mă ajută programul celor doi copii ai mei. Nu de puține ori,cel târziu la ora 9 sunt la sală, după ce îl las pe băiețelul meu la școală. Pentru că îmi încep ziua foarte devreme am timp să fac foarte multe lucruri, am un tonus bun și multă energie”, a mai adăugat Ela Crăciun.

Ela Crăciun, prezentatoarea știrilor matinale din weekend de la Antena 3 a devenit ambasador al campaniei ”Vreau să fiu demn”, un proiect special inițiat de Fundația Mereu Aproape. ”Vreau să fiu demn” este o campanie socială destinată românilor care nu cer, ci vor să trăiască! Adresată părinților care nu au, dar dăruiesc în fiecare clipă copiilor lor modestie și spirit. Acelor copii care nu știu ce este un măr, un televizor sau o țară, pentru că nu l-au mâncat, nu l-au văzut, nu au străbătut-o.

Telespectatorii o pot urmări pe Ela Crăciun în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 6 dimineața prezentând știrile la Antena 3.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter