De ce a renunțat Andrei Aradits la ”Te cunosc de undeva”. La ce televiziune va apărea din toamnă

De Unica.ro, pe

Juriul de la ”Te cunosc de undeva” se schimbă din toamnă. Antena 1 a anunțat că Andrei Aradits a fost înlocuit cu un alt actor, Cristi Iacob. Însă acum s-a aflat și care e motivul pentru care Andrei renunță la emisiunea care l-a făcut cu adevărat celebru, timp de 12 sezoane.

Se pare că Andrei revine la prima lui iubire, actoria, și va apărea în noul serial ProTV, ”Vlad”. Acesta va fi regizat de Jesus del Cerro și are parte de o distribuție de excepție: Constantin Cotimanis, George Piștereanu, Dan Condurache, Olimpia Melinte, Adrian Nartea.

Serialul ”Vlad” este un thriller care spune povestea contelui de Monte Cristo, într-o adaptare modernă. Va fi primul serial thriller românesc, iar rolul principal îi aparține lui Adrian Nartea. Acesta va fi Adrian, un tânăr închis pe nedrept pentru un jaf care i-a fost înscenat. Cu ajutorul mentorului său, jucat de Constantin Cotimanis, el va reuși să regleze conturile cu prietenii care l-au trădat, jucați de Andrei Aradits și Emilian Oprea.

Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, marea dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a ajuns la închisoare.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter