De ce a fost Mihai Bobonete la DNA. Declarația actorului

De Unica.ro, pe
Vestea că actorul Mihai Bobonete a fost joi după-amiază la DNA, a luat prin surprindere o țară întreagă. Toată lumea a bănuit că are probleme cu legea, mai ales că, atunci când a fost întrebat ce face acolo, răspunsul lui a lăsat loc interpretărilor. 

„Păi am aici o rudă. Unchiul meu lucrează la DNA şi a fost ziua lui. Nu am venit în nicio calitate (nici ca martor, nici ca suspect), am vrut să văd şi eu cum arată birourile DNA-ului. Am nişte prieteni la DNA şi m-au chemat cu ceva treabă”, a răspuns Mihai atunci când jurnaliștii l-au întrebat de ce a fost chemat la DNA. Imediat s-a bănuit că el ascunde ceva.

Ca să lămurească lucrurile, Bobonete a scris pe o rețea socială: „Da, azi am fost până la DNA în vederea lămuririi unei situaţii, am discutat cu domnii în măsură să evalueze situaţia şi am stabilit împreună cum e mai bine de procedat. Vă garantez că nu am încălcat eu legea în niciun fel şi că nu fac subiectul niciunei anchete de competenţa Direcţiei Naţionale a Anticorupţiei. Ba din contră, sunt un bun plătitor de taxe şi impozite, muncesc mult şi pe bază de contracte semnate temeinic. „DNA” asta a devenit aşa un fel de Bau Bau… ceea ce nu e rău pentru cei ce se ştiu cu musca pe căciulă, dar pentru noi ceilalţi, nu cred că trebuie să reprezinte altceva decât o altă instituţie a statului.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter