Îţi mai aminteşti cum arătau vedetele la debut? Unele sunt greu de recunoscut!

De Geo Berciu, pe

La început erau timide şi stângace în mişcări şi în vestimentaţie, dar o dată cu succesul şi lumina reflectoarelor vedetele au învăţat să fie adevărate modele de stil şi eleganţă.

Înainte să joace în serialul „Friends”, Jennifer Aniston era doar o tinerică în căutarea celebrităţii cu un stil vestimentar incert. Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie „Friends” difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994, iar apariţiile ei au început uşor-uşor să se rafineze, mai ales cât partener i-a fost Brad Pitt. Chiar dacă încă pe plan amoros încearcă să-şi găsească sufletul pereche, pe plan profesional, cariera evoluează strălucit, iar, anul acest,a Jennifer Aniston a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.
Îţi mai aminteşti cum arătau vedetele la debut? Unele sunt greu de recunoscut!

Sarah Jessica Parker nu a fost niciodată o frumuseţe, dar a avut mereu îndrăzneala de a purta combinaţiile absolut neaşteptate. Chiar şi la începutul carierei, în 1987, atunci când încă nu devenise un fashion icon, actriţa făcea senzaţie cu stilul ei, dând lovitură după lovitură. A urmat apoi serialul „Sex and the city” şi Carrie Bradshaw, personaj devenit alter ego-ul ei, cu care Sarah a pus moda pe harta lumii, devenind o permanentă sursă e inspiraţie pentru orice femeie care vrea să se îmbrace bine.
Îţi mai aminteşti cum arătau vedetele la debut? Unele sunt greu de recunoscut!

Cu un an înainte să dea lovitura cu rolul ei din „Pretty Woman” (1990), în care a jucat alături de Richard Gere, Julia Roberts era o actriţă dornică de afirmare, chiar cu haine care nu-i earu acracteristice. Din fericire a  venit rolul Vivian Ward, care i-a adus Juliei Roberts, pe lângă celebritate, şi Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal. Stilul ei vestimentar s-a definit de-a lungul anilor, actriţa ajungând acum să fie una dintre cele mai admirate şi demne de urmat exemple de la Hollywood.
Îţi mai aminteşti cum arătau vedetele la debut? Unele sunt greu de recunoscut!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter