Cum arată fiica Oanei Cuzino la vârsta de 16 ani

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 09 ianuarie 2018, 14:26
Medic de profesie și prezentatoarea emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, Oana Cuzino este una dintre cele mai apreciate vedete autohtone, însă puțini știu cum arată fiica ei adolescentă.

Discretă cu viața ei personală, Oana Cuzino postează rar imagini pe rețelele de socializare cu fiica ei Naomi, o domnișoară în toată regula, care a împrumutat foarte mult din trăsăturile mamei.

Fmeie de carieră, mamă și prietenă, vedeta de televiziune arată impecabil la cei 46 de ani ai săi și se întreține atât printr-un regim alimentar echilibrat, cât și prin activitate fizică constantă. Adeptă a unui stil de viață sănătos, pe care îl promovează ori de câte ori are ocazia, Oana Cuzino își învață fiica să îi urmeze exemplul.

Oana are grijă ca Naomi să aibă o alimentație sănătoasă și pune mare preț pe sport, pentru că, spune ea, potrivit stirileprotv.ro, „sportul practicat în copilărie este esențial pentru toată viața”. Prezentatoarea emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?” a dezvăluit că fiica ei este pasionată de înot, echitație și baschet.

Naomi este fiica Oanei Cuzino din căsnicia cu omul de afaceri israelian Yoav Stern, de care vedeta a divorțat în 2014.

Citește și – Cum să scapi de 3 kilograme în 5 zile! Meniul recomandat de Oana Cuzino

Citește și – Oana Cuzino: 7 secrete care o menţin tânără

Foto – arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter