Cristi Minculescu, schimbare de look. Artistul și-a făcut și cont pe TikTok

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 octombrie 2022, 16:02

Cristi Minculescu a decis să-și facă o schimbare de look după mulți ani în care a avut părul lung. Liderul trupei Iris și-a făcut și cont pe TikTok.

Cristi Minculescu, în vârstă de 63 de ani, și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu un nou look. După foarte mulți ani în care a purtat părul lung, artistul s-a tuns scurt. De asemenea, solistul a mărturisit că deși a avut o perioadă aglomerată, cu multe concerte, este mai în formă ca oricând.

Citește și: Daniela Crudu este însărcinată: „Fac trei luni de sarcină”

Va fi lansată o nouă serie a filmului „Liceenii”. Cine va juca în rolurile principale

Ileana Lazariuc și Matei Stratan, cel mai nou cuplu din showbiz. Cum au fost surprinși

Maurice Munteanu, noi replici dure la adresa lui Florin Zamfirescu. „De o mediocritate sinistră!”

Am avut săptămâni cu show-uri de luni până duminică, fără pauză, dar nu ne plângem. Nu există loc în care să ne simțim mai bine decât pe scenă. A fost o vară plină, iar acum urmează perioada sărbătorilor de iarnă care este la fel. Poate, după Revelion, să reușim să ne odihnim puțin. 

Mă simt foarte bine, într-adevăr, din toate punctele de vedere. Sunt plin de vitalitate și binedispus, mai ales că am și un nou look. Am luat cu asalt și tik-tok-ul. Trebuie să mă urmăriți, a dezvăluit artistul pentru protv.ro.

Fanii trupei „Iris” își pot urmări artiștii preferați pe rețetele de socializare, acolo unde sunt anunțate următoarele concerte, precum și surprizele muzicale din această iarnă.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter