Costume de Halloween purtate de vedete şi copiii lor

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 octombrie 2017, 11:13

În SUA, Halloween-ul este o sărbătoare importantă, care îi încântă pe toţi, de la mic la mare. Vedetele de la Hollywood nu fac excepţie şi se costumează care mai de care mai haios, an de an. Iată cele mai frumoase costume de Halloween purtate de vedete.

Costume de Halloween din „Familia Addams”

Familia Addams este printre favoritele vedetelor în fiecare an. Brooke Shields a fost şi Morticia, şi unchiul Fster, în timp ce fetiţele ei au intrat în pielea lui Wednesday Addams. Kate Moss a fost şi ea Morticia, iar soţul ei a intrat în joc şi s-a costumat în Gomez.
Costume de Halloween purtate de vedete şi copiii lor
Kim Kardashian este şi ea printre vedetele care nu ratează nicio petrecere de Halloween. De fiecare dată a ales costume sexy şi, evident, foarte decoltate. Întâmplător sau nu, costumele ei din ultimii doi ani au fost verzi. Atât cel de sirenă, cât şi costumul lui Poison Ivy i-au venit de minune.
Costume de Halloween purtate de vedete şi copiii lor

Costume de Halloween purtate de Heidi Klum

Lui Heidi Klum îi place atât de mult Halloween-ul încât organizează în fiecare an o petrecere de proporţii la care sunt invitate foarte multe vedete de la Hollywood. Ca gazdă a petrecerii, vedeta poartă cele mai elaborate costume, chiar dacă asta înseamnă să stea ore întregi la machiaj. De cele mai multe ori este de nerecunoscut sub măşti şi straturile de farduri colorate. Heidi Klum s-a costumat în ultimii ani în gorilă, în Cleopatra, în robot, acestea fiind doar câteva din look-urile ei. Fostul soţ, Seal, obişnuia să intre în jocul ei şi purta de fiecare dată costumul potrivit. Rămâne de văzut dacă anul acesta, actualul iubit se va costuma şi el.
Costume de Halloween purtate de vedete şi copiii lor

Costume de Halloween sexy sau amuzante?

Costumele sexy sunt, evident printre preferatele vedetelor, mai ales dacă „au ce arăta”, cum este cazul Alessandrei Ambrosio, care a fost anul trecut o poliţistă sexy. Însă o altă divă de la Hollywood, Amanda Seyfried, nu a ezitat să-şi ascundă corpul perfect sub un costum uriaş de câine.
Costume de Halloween purtate de vedete şi copiii lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter