Chef Florin Dumitrescu: „Sper să nu pățească ceva rău” – vezi de ce se teme juratul ‘Masterchef’

De Libertatea.ro, pe

Florin Dumitrescu (25 de ani|), jurat la „MasterChef”, de la PRO TV, e bombardat de două zile cu zeci de acuzaţii.
În timp ce timişoreanul Georgeo Andrei se jură că Florin l-ar fi bătut măr, în timpul filmărilor, un alt bucătar celebru, Loredan Gargalâc, susţine că vedeta ar fi şterpelit, dintr-un restaurant, un set de cuţite de lux. În exclusivitate pentru Libertatea, „pârâtul” le dă celor doi replica.
Libertatea: Doar în câteva zile ai fost atacat la greu. Crezi că în spatele tuturor acuzaţiilor există un plan diabolic de a te discredita ca Chef?
Florin Dumitrescu: Ştiu că sunt câţiva care mă contestă. Probabil că le e greu să accepte că la 25 de ani pot să fiu un bucătar cu carieră.
Cum s-au derulat exact lucrurile între tine şi timişoreanul Georgeo Andrei, care te acuză că l-ai pocnit? Se vede din filmări că v-aţi certat.
Incidentul a avut loc în contextul în care echipa condusă de Georgeo Andrei rămăsese în urmă. Am vrut să îi mobilizez cu sfaturi, dar am fost provocat şi sfidat. Imaginile sunt grăitoare şi arată clar că el e cel care mă provoacă. Poziţia mea în acest show nu îmi permite să plec capul în faţa unui concurent, indiferent de vârsta lui.

Vezi continuarea interviului pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter