Chef Florin Dumitrescu, pregătiri intense şi emoţii teribile pentru nunta de mâine

De Geo Berciu, pe

Chef Florin Dumitrescu şi iubita lui, Cristina Sima, vor ajunge mâine în faţa altarului şi chiar dacă pregătirile sunt aproape gata, reputatul bucătar nu-şi poate stăpîni emoţiile.

„AMR 1 zi, 4 ore si 21 de minute pana in fata preotului! Emotiile sunt din ce in ce mai mari si deja ma gandesc cum sa elimin aceste emotii si nu gasesc nimic.oooof, ce simplu e in platou la MasterChef sau in bucataria din restaurant…”, a scris Florin Dumitrescu pe contul lui de Facebook, unde a primit tot felul de sfaturi haioase, dar şi o mulţime de felicitări.

Ceremonia religioasă va avea loc mâine, la Mănăstirea Caşin din Capitală, iar petrecerea se va ţine la Buftea, acolo unde sunt aşteptate în jur de 200 de persoane. Dacă data şi locul au fost stabilite, mai greu a fost cu hainele pentru ziua cea mare. Cristina a optat pentru o rochie creată de un designer american, pe care iubitul ei o va vedea doar la biserică, iar maestrul bucătar va îmbrăca un costum în care speră din tot sufletul să încapă. L-a luat cu trei numere mai mici, pentru a fi sigur că va slăbi până la nuntă!

Cei doi vor avea două perechi de naşi, pe Mitză, solistul trupei Bere Gratis, şi Liana Stanciu, realizatoarea de emisiuni radio, iar cea de-a doua pereche e formată din prietenii lor, Radu şi Anne Marie Pârlog.

Florin Dumitrescu şi iubita lui, Cristina Sima, au hotârât să se căsătorească după ce au devenit părinţi unei fetițe, Ava Elisabeta, în urmă cu un an.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter