Prințul Harry, dominat de Meghan Markle. Detaliul observat în interviul cu Oprah Winfrey

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 martie 2021, 13:12

Meghan Markle (39 de ani) a afișat „dominanță” și „grijă” față de Prințul Harry (36 de ani) în interviul controversat pe care perechea l-a oferit jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani), relatează un expert.

Prințul Harry, dominat de Meghan Markle. Detaliul observat în interviul cu Oprah Winfrey

Andrea Gordon, expert în limbajul trupului a explicat modul în care Ducesa de Sussex i-a strâns mâna Ducelui, sugerând că domină relația lor. Vorbind cu Express.co.uk, Andrea Gordon a declarat: „Se prind reciproc de mâini cu degetele întinse și împletite, spre deosebire de o împreunare relaxată a mâinilor.

Strânsoarea lui arată atât intensitatea sentimentelor [față de Meghan], cât și situația [tensionată] în care se află. De cele mai multe ori, mâna lui Meghan este deasupra, ceea ce arată [că are] o poziție dominantă [în relație]”.

Totodată, gestul sugerează siguranță, Ducesa liniștindu-l pe Harry pe parcursul conversației intense. „De asemenea, felul în care Meghan își așază mână peste a lui Harry arată grijă, îl liniștește, îl asigură că este acolo pentru el”, a mai spus expertul.

Tot potrivit expertului, Harry are tendința de a afișa un „comportament de bază” – agitație și acoperirea trunchiului inferior. Aceste obiceiuri arată „anxietatea” sa, dar și lipsa confortului în fața camerelor de filmat.

„Harry clipește des și este agitat. Își mișcă degetele, se joacă cu verigheta, iar când se află în mișcare cu nasturii de la jachetă. Acesta este comportamentul lui de bază. În timp ce merge își acoperă trunchiul inferior, de obicei cu mâna dreaptă.

La fel face și în interviuri, arătându-și emoțiile și ridicând o barieră [de protecție]. Nu este confortabil în fața camerelor, așa cum putem observa și în alte fotografii/filmări”, a mai spus expertul.

Citește și:

Prințul William a răspuns acuzațiilor de rasism făcute de Meghan Markle

Ce semnificație a avut rochia purtată de Meghan Markle în interviul pentru Oprah

Ce părere are Prințul Charles despre interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry

Pe parcursul interviului, printre multe altele cuplul, a dezvăluit că un membru din cadrul familiei regale a avut întrebări referitoare la culoare pielii fiului lor. Relația dintre Meghan și Harry a început în anul 2016. În noiembrie 2017, perechea s-a logodit, nunta având loc 6 luni mai târziu, în mai 2018.

Un an mai târziu, Meghan și Harry deveneau părinți pentru prima oară. Fosta actriță a dat naștere atunci unui fiu, Archie Harrison, acum în vârstă de 1 an și 10 luni. Meghan este însărcinată cu al doilea copil al perechii, o fiică. În vara anului 2020, actrița a pierdut o sarcină.

În același interviu, Meghan a dezvăluit că a avut gânduri sinucigașe în timpul sarcinii cu Archie. „Mi-a fost foarte rușine, la momentul acela, mi-a fost rușine să-i admit lui Harry, în mod deosebit, pentru că știu câtă pierdere a îndurat [referindu-se la decesul mamei lui, Prințesa Diana].

Meghan Markle și Prințul Harry

Dar știam că dacă nu aș fi spus nimic, aș fi făcut-o… Nu voiam să mai trăiesc. Era un gând foarte clar, real, înfricoșător și constant. (…) Am vorbit cu instituția, le-am spus că trebuie să merg undeva, să primesc ajutor.

Le-am zis: «Nu m-am mai simțit niciodată așa. Am nevoie să merg undeva». Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituție. (…) Mi-au zis: «Inima mea este cu tine, văd cât de rău este, dar nu putem face nimic pentru a te ajuta fiindcă nu ești un angajat plătit al instituției».

Nu era vorba de o alegere. Erau e-mailuri în care imploram să primesc ajutor. Specificam: «Sunt îngrijorată pentru binele meu mental»”, a dezvăluit Meghan. Deși a vrut să se interneze într-o clinică de specialitate, Palatul nu i-a permis.

Foto: Profimediaimages.ro; Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter