Cele mai neinspirate ținute de la Oscar 2016

De Simona Josan, pe Ultimul update Luni, 29 februarie 2016, 12:43
Dintotdeauna Oscarul a fost cea mai așteptată petrecere a fiecărui început de an, pentru care vedetele, în special actrițele, se pregătesc temeinic cu luni bune înainte. Însă în cazul unor dive hollywoodiene aceste eforturi sunt zadarnice, deoarece o dau în bară pe covorul roșu.

Dacă Heidi Klum este o obișnuită a rubricii prost îmbrăcate, la Oscar, există și new entry-uri, cum ar fi Kate Winslet sau Amy Poehler, care mai mereu au făcut o figură bună la premiile Academiei de Film.

Heidi Klum

Fostul model de lenjerie intimă Heidi Klum (42 de ani) a ales o ținută cu prea mult șifon, în tonuri în culoarea lavandei, cu o tăietură neinspirată în zona decolteului și cu două accesorii pe umăr și în talie, în formă de floare, din același material.  În creația semnată Marchesa, Heidi a arătat de parcă ar purta o rochie de domnișoară de onoare.

Heidi Klum attends the 88th Academy Awards in Los Angeles, CA, USA, February 28, 2016. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM

Sandy Powell

Creatoarea Sandy Powell, nominalizată la Oscar pentru costumele din filmul Carol, a fost atracția serii într-un deux-piece din tafta, turcoaz închis cu argintiu. Însă look-ul ei androgin a fost dus la extrem, făcând-o pe doamna Powell să ajungă pe lista vedetelor prost îmbrăcate.

Sandy Powell

Kate Winslet

În mod surprinzător, anul acesta Kate Winslet, care altădată era un reper al eleganței pe covorul roșu, a intrat în atenția criticilor de modă  pe lista ”prost îmbrăcate”.

Citește și: Kate Winslet și Leonardo DiCaprio, o poveste de iubire platonică

Într-o ținută Ralph Lauren, actrița nominalizată la Oscar pentru rolul secundar din pelicula ”Steve Jobs”, a ales o rochie dintr-un material foarte lucios, negru. Deși silueta lui Kate era bine evidențiată, ținuta a fost prea țipătoare.

Kate Winslet

Priyanka Chopra

Actrița de origine indiană Priyanka Chopra a ales o ținută Zuhair Murad, pe corp, din dantelă. Însă i-a scăpat din vedere faptul că se află la Oscaruri și nu la o nuntă occidentală. Diva bollywoodiană a vrut să-i dea un accent rock creației lui Murad, accesorizând-o cu o centură metalică.

Priyanka Chopra

Amy Poehler

Până acum o apariție decentăpe covorul roșu, Amy Poehler a dat-o în bară de data aceatsa cu o ținută care îi acoperea în întregime corpul. Creația lungă, semnată Andrew Gn, neagră, cu mâneci largi, a avut broderie în exces, cu flori și fluturi, dându-i volum simpaticei actrițe în zona abdomenului și făcând-o să pară însărciantă.

Citește și: Cum să te îmbraci când ești însărcinată

Asta dacă nu cumva chiar este, după cum circulă zvonurile la Hollywood. Până acum însă blonda de 44 de ani nu a confirmat sau infirmat informația.

Amy Poehler

Foto: Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter