Ce vedete și-au închis afacerile din cauza epidemiei de coronavirus

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 martie 2020, 12:47
Epidemia de coronavirus a condus la închiderea mai multor afaceri ale vedetelor. În contextul în care barurile și restaurantele s-au închis prin lege, iată că și vedetele care au avut astfel de afaceri, până acum profitabile, au fost nevoite să le închidă.

Printre vedetele cărora criza de coronavirus le-a afectat afacerile se numără și Mihai Morar care avea o cafenea în Centrul Vechi al Capitalei, Emozia, și care a fost nevoit să o închidă: “Vremea grea se va termina cu o cafea bună” – asta am scris azi, cu majuscule, pe vitrina de sticlă a cafenelei, cu câteva minute înainte să scoatem espressor-ul din priză și să închidem Emozia până la răsărituri de timpuri bune. Am sorbit azi ultimul espresso, și-apoi un cappuccino turnat în formă de inimă, în bătaia soarelui de primăvară din piațeta cafenelei. Luminau razele pe zâmbetele de speranță ale celor câțiva dintre #oameniidelaemozia care au venit pentru ultima cafea, dar nu cea din urmă. Și ne luminau și ochii, precum o licărire care te poartă prin ceața al cărei capăt nu îl zărești. Simțim cu toții în aceste zile: nesiguranța zilelor ce vin. Dar luptăm să păstrăm siguranța binelui de la capătul lor. Vremea bună se va termina cu o cafea bună. Tot împreună. 

Citește și – Dan Negru, despre pandemia de coronavirus: ”Este un reset ecologic”

Am închis Emozia. Pentru nu-știu-cât-timp. Și, în sincron cu noi, au făcut-o sau o vor face curând sute și mii de afaceri mici, de suflet, născute din pasiune, oprite din responsabilitate sau presiune. Gândul meu e gândul vostru. Va fi bine. Dar, încercați, pe cât posibil și peste posibil, să aveți grijă de oamenii voștri, de cel mai de preț bun al afacerii voastre. Păziți-vă oamenii! E o rugăminte pentru voi, e un strigăt către țară, către stat, către Sus! Aveți oamenii în grijă, cu ei veți reconstrui lumea care se dărâmă. 

Viața noastră se schimbă. Dar, vă rog, nu puneți viața pe pauză. Fiți responsabili, aveți grijă de voi și de cei dragi, păstrați-vă obiceiurile bune, dar în siguranță, și nu pierdeți niciodată Emozia. Vremea rea se va termina cu o cafea bună.” – a scris Mihai Morar pe contul său de Instagram, acolo unde a postat si câteva fotografii sugestive pentru trista situație prin care trece.

Citește și – Paula Chirilă, fostă asistentă medicală, mesaj despre coronavirus: “Nu vrem să ajungem ca în China sau în Italia să numărăm morții“

Dani Oțil, la rândul său, este una dintre vedetele care s-a lansat în industria Horeca și în urmă cu aproape 4 ani și-a deschis un restaurant în zona Herăstrău, The Grill. Pentru a nu da faliment și a trece cât de cât mai bine peste perioada epidemiei de coronavirus, matinalul de la Antena 1 a decis să-și închidă restaurantul pentru clienți, însă să continue să livreze mâncare la domiciliu: ”Ai ales să stai acasă? Noi ne ocupăm de masă!” – a scris Dani Oțil alături de mesajul oficial al restaurantului: ”Dacă ne știm… Înseamnă că ai încredere în noi. Suntem preocupați de sănătatea ta și avem grija la tot ce îți punem în pachet. Am inchis locația! Facem livrări!”

Citește și – Andra donează 20.000 euro spitalului Matei Balș

Sursă foto: Pixabay, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter