Ce semnifică steagul în alb și negru, care apare de fiecare dată în podcastul lui Mihai Morar

În vreme de pandemie, Mihai Morar s-a alăturat altor vedete care s-au apucat de podcast, pe care l-a numit „Fain & Simplu”. Recent, matinalul de la Radio Zu a dezvăluit ce semnifică steagul în alb și negru pe care l-a așezat în spatele decorului său, pe care scrie „Question Everything” („Fii sceptic”).

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Mihai Morar a povestit că nu a ales întâmplător cum să-și decoreze locul în care stă de vorbă cu diferiți invitați: „am pus în spate un steag, făcut de Virgil Abloh. Mi l-am dorit foarte mult. S-au făcut doar câteva exemplare și mi-a plăcut foarte mult povestea lui Abloh, de pe vremea când era designer și lucra în echipa de creație a lui Kanye West. El are steagul ăla, cu ‘Question Everything’ (‘Fii sceptic’), asta e în spatele decorului meu. Suntem în perioada în care avem resurse și suficiente informații și studii, trebuie doar să le cercetăm”, a lămurit prezentatorul de radio.

Mihai Morar și-a lansat podcast la sfârșitul anului 2020, iar primul invitat care i-a călcat pragul a fost comediantul BRomania. De-a lungul edițiilor, au venit invitați din diverse domenii, de la muzică și sport până la media sau business: „podcasturile îți arată oamenii, dincolo de etichetele pe care le-a pus societatea”, a mai continuat Mihai Morar. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter