Ce a declarat Adam Levine despre performațele sexuale ale Mariei Sharapova

De Mădălina Manole, pe
Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, a avut o relație cu binecunoscuta tenismenă Maria Sharapova. Cu toate că de atunci au trecut aproapte 10 ani, artistul a ieșit în public cu o declarație dezamăgitoare despre performanțele sexuale ale sportivei.

Adam Levine a mărturisit care a fost motivul care a dus la despărțirea bruscă de Maria Sharapova. Cei doi erau împreună de  aproximativ jumătate de an când artistul a decis să pună punct idilei: Maria este un adevărat dezastru. Ca mulţi alţi bărbaţi, visam să am o relaţie cu ea, dar am fost extrem de dezamăgit. Parcă era o broască moartă în pat. Nu scotea niciun zgomot. Ba, mai mult, când am început să gem mi-a spus să tac pentru că nu se poate concentra. Am fost  la fel de dezamăgit ca un copil care află că nu există iepuraşul de Paşte.”

Adam Levine a fost aspru criticat pentru declarația făcută, însă cu toate că artistul și-a cerut scuze în mod public, gafa făcută nu a mai putut fi îndreptată, iar imaginea Mariei Sharapova a fost afectată.

Maria Sharapova este recunoscută grație faptului că țipă pe teren în momentul în care lovește mingea, însă iată că, se pare, zgomotele rămân doar pe teren și doar în meciurile de tenis, conform declarațiilor fostului său iubit. În prezent, rusoaica trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alexander Gilkes, cel care, de altfel, a și cerut-o de soție. Pe de altă parte, Adam Levine este căsătorit din 2014 cu fotomodelul Behati Prinsloo și au împreună doi copii.

Citește și – Serena Williams a fost la un pas de moarte. Soțul său a făcut dezvăluirea

Citește și – Scrisoarea lui Meghan Markle pentru o colegă de clasă

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter