Cântărețul Michael Bublé a anunțat că se retrage din muzică

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Luni, 15 octombrie 2018, 10:34

Cântărețul canadian Michael Bublé, care este căsătorit cu actrița argentiniană Luisana Lopilato, a anunțat că renunță la carieră după ce fiul său, Noah, a fost diagnosticat cu cancer la ficat, potrivit Mirror

Michael Bublé: „Este ultimul interviu

Cântărețul este vizibil afectat de problemele de sănătate ale fiului său. Michael Bublé a anunțat că interviul acordat recent celor de la Daily Mail este ultimul și că s-a săturat de narcisismul celebritățilorNu mai suport situația. Narcisismul celebrităților. Este ultimul meu interviu. Mă retrag”, a declarat artistul care a vândut 75 de milioane de albume și a câștigat numeroase premmy Grammy si Juno.

Michael și Luisana Lopilato au 3 copii împreună: Noah de 5 ani, Elias de 2 ani și Vida născută acum 2 luni. Cântărețul Michael Buble și-a anunțat retragerea și a dezvăluit că „nu îl mai ține stomacul” pentru faimă, după ce fiul său, Noah, a fost diagnosticat cu cancer la ficat. În ceea ce el a numit „ultimul interviu”, artistul a declarat că nu mai vrea să audă de faimă și anxietatea care vine de la sine atunci când e pe scenă: „Am vrut să mor atunci când am auzit că Noah este bolnav”, a mai spus Michael Buble, potrivit Mirror. Noah, în vârstă de 5 ani, este în remisie, însă lupta pe care acesta a dus-o pentru a învinge cancerul a fost una extrem de grea.

Michael Buble: Acum pot pleca când sunt încă în top

Cântăreţul canadian a mărturisit că următorul lui album – „Love” – va fi şi ultimul:  retrag din industrie. Am făcut albumul perfect şi acum pot pleca când sunt încă în top”, a mărturisit artistul. Ultimul album al lui Michael Buble, intitulat „Love” va fi lansat pe 16 noiembrie, înregistrarea acestuia fiind deja terminată.

Citește și: Michael Buble a devenit tată pentru a treia oară. Soția sa a născut o fetiță

Viitorul album al cântăreței Madonna se amână pentru anul 2019

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter