Cântăreața Sabrina a mers la moaștele Sf. Parascheva, după ce a concertat în Iași

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 11:57

Sabrina Salerno (53 de ani) celebra interpretă de muzică disco-pop a anilor ’80 a concertat la sfârșitul lunii iulie în Iași. Îndrăgita artistă, renumită pentru hituri precum Boys”, „Hot Girl”, „Like a Yo Yo” sau „Siamo Donne” a cântat în cadrul festivalului “Tiki Nights”, desfășurat la Iași.

Cântăreața Sabrina a mers la moaștele Sf. Parascheva, după ce a concertat în Iași

După concert, Sabrina a ținut să viziteze Catedrala Mitropoliteană, unde sunt expuse moaștele Sfintei Parascheva, dar și Catedrala Sfinții Trei Ierarhi.

Citește și: Sabrina Salerno, la dietă de Paște

„Artistei i s-a povestit despre amploarea pe care a căpătat-o pelerinajul de la moaștele Sfintei Parascheva și, din acest motiv, a dorit foarte mult să meargă la Catedrala Mitropolitană. Ajunsă acolo, s-a închinat ca orice bun creștin, iar un preot i-a făcut rugăciunea, Acatistul Sfintei Parascheva”, a spus impresarul Radu Groza, pentru fanatik.ro.

Se pare că vedeta a fost foarte încântată de tot ceea ce are Iașiul mai frumos de oferit și s-a delectat cu bunătățile tradiționale românești.

„Să știți că ea n-a venit cu aere de vedetă și nici nu o caracterizează acest lucru. A ținut neapărat să cunoască specialitățile tradiționale ale zonei și s-a arătat, din nou, încântată. A băut vin roșu de Cotnari și a mâncat coaste de porc, cu toate că are o siluetă de invidiat”, a adăugat Radu Groza.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter