Băiatul Biancăi Brad a împlinit 16 ani. Cum arată tânărul

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 iulie 2021, 14:09

Pe 12 iulie, Luca, fiul Biancăi Brad (53 de ani) și al afaceristului Aurel Frățilă a împlinit vârsta de 16 ani. Actrița și fostă Miss România 1990 a ținut să-i facă o urare frumoasă băiatului cu ocazia zilei sale de naștere, urare pe care a publicat-o pe pagina sa de Facebook pentru a le arăta tuturor cât de mândră este de fiul ei.

“În urmă cu 16 ani, când a venit pe lume, devenind centrul universului meu, era cât antebraţul meu, uşor ca un fulg, iar trăsăturile feţei îi erau foarte delicate, parcă desenate cu peniţa.

Acum, abia dacă îl mai cuprind cu braţul pe după umeri, este mai înalt şi mai greu decât mine, dar delicateţea trăsăturilor feţei a rămas, fiind dublată, între timp, şi de o delicateţe aparte a sufletului lui mare, bun şi frumos, dar şi puternic şi curajos. Şi oriunde va pleca în lumea asta largă, va rămâne centrul universului meu.

Îi sunt recunoscătoare Lui Dumnezeu că mi l-a dăruit şi îi iubesc pe amândoi, până la stele şi mult, mult, muuuuult dincolo de ele. La Mulţi Ani, binecuvântaţi cu sănătate, iubire, înţelepciune, armonie, frumos şi bucurii, pui iubit! Să fii şi să răspândeşti Lumină” – este mesajul Biancăi pentru Luca.

Vezi cum arată băiatul Biancăi Brad la 16 ani în galleria foto de mai sus.

Bianca Brad și drama pierderii celui de-al doilea copil

Acum este o mama împlinită și fericită, dar în urmă cu câțiva ani, Bianca a trecut printr-o tragedie. În 2007, actrița trebuia să aducă pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță pe care avea de gând să o numească Emma. Din păcate, Bianca a pierdut sarcina cu câteva zile înainte de a naște, copilul murind sufocându-se cu cordonul ombilical. După tragedie, Bianca Brad s-a retras complet din viața publică.

Bianca a avut de suferit și pe plan amoros când iubitul ei, tatăl lui Luca, a fost extrădat în America, fiind acuzat de terorism și trafic ilegal de arme. El a fost în închisoare pentru că ar fi vândut arme în Iran.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter