Astăzi este ziua Aliciei Silverstone, frumoasa actriţă împlineşte vârsta de 42 de ani!

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Joi, 04 octombrie 2018, 10:43
Alicia Silverstone împlineşte astăzi, 4 octombrie, vârsta de 42 de ani. De curând, actriţa s-a aflat la un eveniment în Beverly Hills, unde a arătat că se află într-o formă de excepţie

!

Alicia Silverstone Beverly Hills

Alicia Silverstone a devenit rapid un idol al adolescenţilor

Alicia Silverstone este o actriţă, producătoare, autoare şi activistă americană. Ea şi-a făcut debutul în anul 1993, în filmul The Crush şi a devenit rapid un idol al adolescenţilor după ce a apărut în trei videoclipuri consecutive ale formaţiei Aerosmith. Alicia s-a născut în San Francisco, California şi a fost crescută de părinţii săi, Deirdre şi Monty Silverstone. Alicia este cea mai mică dintre cei trei copii ai familiei. Aceasta şi-a început cariera în modelling la o vârstă fragedă. A câştigat numeroase premii pentru performanţele sale în filme, printre care: MTV Movie Awards, National Board of Review şi Young Artist Award. Aceasta a mai jucat în filme precum: The Opposite of Sex, My Father the Hero şi Scream 3.

Alicia Silverstone la gala din Beverly Hills

La începutul acestui an, Alicia a anunţat despărţirea de muzicianul Christopher Jarecki, cei doi având împreună un băiat în vârstă de 7 ani.

Citeşte şi: Alicia Silverstone divorţează dupa 13 ani de căsnicie

Dieta blândă cu care Alicia Silverstone se menţine în formă. Este la îndemâna tuturor!

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter