Artistă celebră, internată la o clinică de psihiatrie

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 19 iulie 2018, 15:16
Artistă celebră, internată la o clinică de psihiatrie. Cântăreața a făcut un anunț pe rețelele de socializare, unde a explicat că se confruntă cu o tulburare psihică de multă vreme. 

Cântăreața americană Michelle Williams, fostă membră a trupei Destiny’s Child, a mărturisit într-o postare pe contul său de Instagram că s-a confruntat mulți ani cu depresia și s-a gândit chiar la sinucidere, conform CNN.

„Timp de mai mulți ani m-am dedicat conștientizării asupra bolilor mentale și responsabilizării oamenilor în recunoașterea momentului când trebuie să caute ajutor, suport și îndrumare de la cei cărora le pasă de sănătatea lor” a scris Michelle.

„Recent am ascultat de același sfat pe care l-am dat miilor de oameni din întreaga lume și am căutat ajutor la o echipă grozavă de profesionaliști în sănătate” a adăugat ea.

Potrivit informațiile apărute în presă, ea s-a internat într-o clinică de psihiatrie pentru a-și rezolva problemele de sănătate. Chiar dacă nu a dezvăluit detalii despre tratamentul pe care l-a urmat, artista a spus anul trecut că nu și-a dat seama de faptul că suferea de depresie înainte de a împlini 30 de ani, deși simptome au existat încă de pe vremea când era doar o adolescentă.

Michelle Williams Destiny's Child

Cântăreața a ținut să precizeze că acum este mândră, sănătoasă și fericită, și va continua să conducă prin puterea exemplului și să-i susțină necondiționat pe cei care au nevoie.

„Dacă îți schimbi gândurile, vei putea schimba viața” a încheiat Michelle emoționanta mărturisire.

Citește și:

Leonardo DiCaprio și Brad Pitt au refuzat să joace în „Brokeback Mountain”. Care a fost motivul

Katy Parry a dezvăluit că a suferit de depresie: „Inima mea a fost sfâșiată”

Sursă foto: hepta.ro/123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter