Ariana Grande și-a îngrijorat fanii după ce a postat mesaje deprimante

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 28 septembrie 2018, 12:14
Ariana Grande și-a îngrijorat fanii după ce a postat pe rețelele de socializare mai multe mesaje deprimante, în care spune că psihic nu se simte bine.

Starul în vârstă de 25 de ani le-a spus fanilor de pe Twitter că este disperată să aibă „o zi bună”, după ce fostul ei iubit, Mac Miller, a murit în urmă cu trei săptămâni din cauza unei supradoze.

Ariana, care acum este logodită cu comediantul Pete Davidson, a scris: „pot, vă rog, să am o zi bună. Vă rog”, după care a adăugat „nimic nu va mai fi bine”.

De asemenea, ea a mai scris: „doar treziți-mă când trebuie să cânt sau ceva. Pace”.

Citește și: Lady Gaga, apariție spectaculoasă la premiera filmului „A Star is Born” FOTO

Sunt atât de obosită. Pot să am o zi bună. Doar una, Vă rog”, a continuat artista care și-a îngrijorat admiratorii.

Ariana Grande, deprimată după moartea lui Mac Miller

Fostul iubit al Arianei a murit pe data de 7 septembrie din cauza unei supradoze, iar cântăreața și-a cerut scuze că nu a putut să îl repare.

Te-am adorat din ziua în care te-am cunoscut și aveam 19 ani și mereu te voi adora. Nu pot să cred că nu mai ești. Am vorbit despre asta de atât de multe ori. Sunt atât de supărată, atât de tristă că nu știu ce să fac. Ai fost cel mai drag prieten al meu pentru atât de mult timp. Îmi pare atât de rău că nu am putut să te repar sau să îți iau durerea. Chiar am vrut asta”, a scris cântăreața la scurt timp de la moartea lui Miller.

Ariana Grande a ales să se retragă un timp din viața publică și să nu mai participe la evenimente.

În urma morții lui Mac Miller și a atacului terorist de la concertul ei din mai 2017, reprezentanții ei au spus: „Contrar a ceea ce s-a scris, Ariana nu va participa la Premiile Emmy. Pete de asemenea a ales să nu participe pentru a fi cu ea la New York. Date fiind evenimentele din ultimii doi ani, Ariana își va lua timpul necesar pentru a se vindeca și pentru a medita”.

Citește și: Actrița Sarah Hyland din serialul „Modern Family” a fost agresată sexual

Ea va sta aproape de casă pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi și să lucreze la muzica sa. Le mulțumește fanilor pentru înțelegere”, au mai anunțat reprezentanții artistei.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter