Apariţie şocantă a lui Amal Clooney şi Cindy Crawford la o petrecere. Le-ai fi recunoscut?

De Mădălina Manole, pe
Amal Clooney şi Cindy Crawford şi-au făcut apariţia la petrecerea de Halloween organizată de soţii lor, George Clooney şi Rande Gerber, în nişte ţinute de-a dreptul extravagante, reuşind să capteze toate privirile invitaţilor.

Cele două prietene au reuşit să fie în centrul atenţiei toată seara şi, pe bună dreptate, având în vedere stilul vestimentar abordat. Ţinutele inspirate din anii ’80-90 au fost completate de machiaje stridente şi coafuri excentrice, trasând astfel un look pe care n-am fi crezut vreodată că îl putem asocia cu cele două celebrităţi.

amal clooney

Dacă Amal a optat pentru o salopetă sclipitoare, clutch roz, cercei mari şi aurii şi coafură afro, Cindy nu s-a lăsat mai prejos şi s-a jucat îndrăzneţ cu culorile, completându-şi ţinuta cu o blană albă, accesorii statement şi bucle retro.

cindy crawford

Amal Clooney a şocat cu atât mai mult cu cât a devenit mamă cu doar patru luni în urmă, la 39 de ani, iar silueta sa este impecabilă. Celebra avocata a adus pe lume gemeni, pe Alexander şi Ella. În schimb, Cindy, la 51 de ani se mândreşte cu doi copii mari, cu Kaia (16 ani) şi Presley (18 ani).

Citește și – Cele mai frumoase ținute purtate de Amal Clooney

Citește și – Își permite să pozeze nud și la 50 de ani! Urmează și tu dieta cu care Cindy Crawford slăbește 1kg la 3 zile

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter