Andreea Bălan, dezvăluiri despre cea mai grea perioadă din viața ei

De Mădălina Manole, pe
Andreea Bălan a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei și a mărturisit că încă mai face terapie pentru a se vindeca de anumite traume trăite atunci.

Andreea Bălan a fost invitată la Interviurile Viva! și a făcut dezvăluiri emoționante despre perioada copilăriei și a adolescenței, dar și despre impactul pe care acestea l-au avut asupra carierei sale: “Eram tristă și nu știam de ce. Mi-am dat seama că problema este în trecut. Și am fost la terapie. Era vorba despre copilăria netrăită. Aveam 12 ani. Peste noapte s-a creat Andreea Bălan, produsul. Dintr-o copiliță care trăia la bunici, a trebuit să umplu stadioane și să fac lucruri pe scenă pe care nu prea le înțelegeam.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre cea mai grea perioadă din viața ei

Cântam la 7 discoteci pe seară. Era un efort foarte mare. Eu și Andreea nu am reușit să fim unite, din cauza părinților care nu au știut să gestioneze. Îmi spuneau “Tu ești mica, blondă și proasă”. Nu vreau să dau nici în Andreea nici în tatăl ei, care nu mai este printer noi. Nu vreau să dau nume. Fac terapie și ar trebui ca toată lumea să facă terapie. Înainte dacă mă supăram, făceam regresie și plângeam până la epuizare. Acum nu mai plâng “, – a declarat Andreea pentru revista VIVA!.

Citește și – Mircea Badea, atac subtil la adresa Deliei și Andrei: “Ele nu înţeleg nimic din melodia asta”

Citește și – De ce s-au despărțit Liviu Vârciu și Anda Călin

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter