Ana Ularu: Știu că nu sunt celebră și mă bucură asta

De Unica.ro, pe

Una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație, Ana Ularu a construit deja la vârsta sa roluri pe care orice actor și le-ar dori în CV. De la Gopo la Berlin, de la Lolita din filmul cu același nume la Matilda din „Periferic” și de la Charlotte D’Albret din mult-titratul serial „The Borgias” la Rachel Hermann din filmul „Serena”, unde joacă alături de Jennifer Lawrence și Bradley Cooper, Ana Ularu poate fi văzută mereu altfel, iar acesta este unul dintre lucrurile care îi dau cea mai mare satisfacție.

Ana Ularu

Ana consideră că este minunat să nu fie recunoscută pe stradă sau că nu îi spun oamenii că au văzut-o într-un rol anume. Despre acest lucru, despre maturitatea profesională și despre omul Ana Ularu puteți citi în interviul acordat de actriță știristei Ela Crăciun, pe blogul acesteia.
Ana povestește că a știut că este actriță încă de la vârsta de 8 ani, că primul sfat primit de la părinți a fost că trebuie să țină cont că un actor trebuie să știe să facă de toate și să citească mult, și, spune din toată inima că indiferent de situație, nu i s-a întâmplat niciodată să nu aibă emoții. Actrița vorbște deschis despre colabărările cu actorii celebri și despre visele sale.
”Mi se pare minunat în meseria asta să poţi să creezi un om total diferit de tine. Am făcut un film iarna aceasta, unde interpretam rolul unui biolog şi cu două luni înainte de a începe filmările, mi-am petrecut timpul studiind. Stăteam zilnic şi învăţam, cu tratate, cu eseuri despre supravieţuirea leoparzilor în zona Tibet şi China de Nord, ajunsesem să aflu subtilităţi despre cum sunt distruse pădurile pentru a creşte ferigi care sunt folosite în industria
farmaceutică şi multe altele. De dimineaţa şi până seara mă uitam la documentare, aveam teme de la regizori, şi am învăţat foarte mult. Eu cred în foarte multă pregătire, am foarte mult de muncă cu mine, şi nu mi s-a întâmplat niciodată în viaţa mea să nu am emoţii.

Uneori sunt atât de puternice încât tremur”, a declarat Ana Ularu în interviula cordat pe www.elacraciun.ro.

Ela Crăciun, prezentatoarea știrilor matinale din weekend de la Antena 3 a devenit ambasador al campaniei ”Vreau să fiu demn”, un proiect special inițiat de Fundația Mereu Aproape. ”Vreau să fiu demn” este o campanie socială destinată românilor care nu cer, ci vor să trăiască! Adresată părinților care nu au, dar dăruiesc în fiecare clipă copiilor lor modestie și spirit. Acelor copii care nu știu ce este un măr, un televizor sau o țară, pentru că nu l-au mâncat, nu l-au văzut, nu au străbătut-o.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter