Alina Ceușan, dur criticată pentru operațiile estetice de după sarcină: „Nu asta înseamnă să fii mamă!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 iunie 2021, 17:50

Pe 16 septembrie 2020, Alina Ceușan (27 de ani) a devenit mămică pentru prima oară. Celebra vloggeriță a născut prin cezariană un băiețel, pe nume Rock Tisha.

De jumătate de an, vloggerița a încetat cu alăptarea băiatului, iar acum a decis să-și reintre în forma fizică impecabilă pe care o avea înainte de a naște.

Alina Ceușan a apelat recent la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și face câteva modificări în acest sens. Fosta concurentă de la Asia Express a anunțat pe pagnia sa de Instagram că și-a mărit sânii. După operație, Alina a postat câteva fotografii chiar de pe patul de spital, spunându-le fanilor că este foarte fericită de decizia de a-și pune silicoane.

„Suntem gata cu implanturile. A fost mai mult de modificat decât mi-am imaginat, cu asimetria – unul dintre sâni s-a lăsat în urma alăptării. Dar rezultatul este uimitor. Naturali, fermi, respectând proporțiile corpului meu. E timpul să mă odihnesc”, a scris Alina, în dreptul pozelor din clinica medicală în care s-a operat.

Citeşte şi: Cadoul impresionant făcut de Smiley și Gina Pistol pentru micuța Josephine

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, anunț surprinzător pe Instagram. Ce pune la cale vedeta

Citeşte şi: Ben Affleck ar vrea să o ceară de soție pe Jennifer Lopez de ziua ei

Citeşte şi: Cât costă un machiaj realizat de iubita lui Pepe, Yasmine Ody

Postarea Alinei a adunat, așa cum era de așteptat, peste 25 mii de aprecieri din partea celor care o urmăresc în online, iar mesajele fanilor nu s-au lăsat nici ele foarte mult așteptate.

„Curajoasa mai esti”, „Doamne, mă bucur mult pentru tine❤! Contează să te simți tu bine și sunt sigură că ai făcut alegerea potrivită”, „Recuperare ușoară!”, „Ești minunată și susțin alegerea ta❤️ Ești un om minunat Alina și ma bucur că ai ales să faci ce ți-ai dorit” , sunt câteva dintre mesajele celor care o au susținut-o pe Alina pentru alegerea sa de a se opera.

Cu toate acestea, au existat și persoane care i-au criticat decizia.

„Chiar nu mi se pare ok să întrerupi alăptarea pentru a da fuga la operație și pus implanturi. Și tu și alte influencere zăpăciți femeile după naștere cu astfel de intervenții pe muchie. Organismul nici nu a avut timp destul să-și revină după naștere. Nu mai spun că asta presupune o pauză lungă sau chiar exclusă altă sarcina și, eventual, imposibilitatea de a alăpta. Oricum la voi totul este o alergătură după publicitate și făcut bani din orice. Da, este o lume liberă, dar sper să nu fiți luate de exemplu. Nu asta înseamnă să fii mamă. Și da, admir intervențiile estetice bine făcute și la timpul lor”, i-a scris cineva, în dreptul postării.

Foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter