Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit soț și soție, în hambar. Cât de frumoasă a fost mireasa!

De Simona Josan, pe Ultimul update Joi, 07 aprilie 2022, 12:11
Radu Vâlcan și Adela Popescu au făcut pasul cel mare la sfârșitul săptămânii trecute. Deloc trâmbițată, nunta celor doi pare că s-a înscris în trendul ceremoniilor de anul acesta, din care nu au lipsit natura, lumânările romantice și rochia vaporoasă.

Adela și-a văzut visul cu ochii și îmbrăcat rochia de mireasă. La fel ca prietena ei, Laura Cosoi, furmoasa vedetă a purtat o rochie vaporoasă, cu inserții din mărgele și paiete, care, pe lângă croi, au dar o notă de romantism ținutei. Solista a ales însă să nu poarte voal, ci o coroniță din flori naturale – orhidee purpurii, o ușoară tușă exotică pentru întreaga apariție.

Mirele a purtat clasicul costum negru, însă accesorizat cu cravată, nu cu papion, detaliul preferat de majoritatea domnilor la un astfel de eveniment.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit  într-un hambar

Nuntă la înălțime

Petrecerea și ceremonia au fost inedite, la 1000 de metri altitudine, la Gura Siriului, în județul Brașov, în hambarul unui domeniu de poveste intrat în circuitul turistic. Nu au luat parte decât rude și prieteni, inclusiv prietena cea mai bună a Adelei, Dana Rogoz, așa că vedeta s-a simțit ca la o petrecere dată acasă, la nunta ei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în hambar

”Suntem nedormiți de trei zile, dar fericiți pentru o viață! Sâmbătă, 22 august, ne-am căsătorit într-un loc minunat, înconjurați de zâmbetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastră până la lacrimi. Am petrecut de joi până duminică, ca în povești, împreună cu cei 60 de invitați, prietenii și familia, unde s-a încins cea mai tare petrecere la care am fost până acum. Închid ochii și îmi amintesc de hambarul visurilor noastre ce se înălța semeț din grădinile domeniului, unic în Romania, înconjurat de păduri de brazi, flori multicolore, la 1000 metri altitudine, doar noi și… o viață înainte în doi. Alaiul până la biserică, acolo unde toți cei prezenți ne-au însoțit pe jos, cu voie bună, sârba din cotitură. Căci ce nuntă este aceea fără o sârbă, vorba tatălui meu. Mi-l amintesc pe Radu fericit și emoționat strângându-mi mâna în biserică. Îmi simt și acum broderia rochiei de mireasă cusută manual, buchetul meu compus din mure salbatice, hortensii, bujori și iederă, agitația Dănucăi că nu se aprinde ghirlanda, a Sânzianei ca s-a spart un ghiveci, privirea mută de uimire a invitaâilor atunci când la întoarcere, în amurg, hambarul prinsese viață, luminat de beculețe fine, lumânări suave, flori albe ce ieșeau timid din mușchiul verde ce parcă urma sa invadeze mesele urcând timid și pe masa bufetului suedez și pe pereții hambarului. Cercurile uriase de iedere suspendate și candelabrele glam, muzica, mâncarea, temperatura, sentimentul că nimeni nu ne vede, toate împreună ne-au făcut să simțim că Dumnezeu ne iubește și a avut grija să avem parte de cele mai frumoase zile din viața noastră de până acum”, a descris Adela în câteva cuvinte atmosfera de la nunta ei, pe blogul personal.

Adela și Radu Vâlcan s-au căsătorit într-un hambar

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. Cei doi s-au îndrăgostit pe plaotul de filmare al show-ului ”Dansez pentru tine”, difuzat de PRO TV. În primăvara acestui an, cei doi s-au logodit, iar weekendul trecut cuplul și-a unit destinele într-o ceremonie inedită, la munte.

Află mai multe despre nuntă, chiar de la Adela Popescu, vedeta revistei Unica de septembrie, la chioșcuri începând de marți, 25 august!

Sursa foto: adelapopescu.eu/ Adrian Stoicoviciu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter